Victoria Beckham, Stella McCartney şi Sienna Miller donează haine în beneficiul bolnavilor de cancer

Victoria Beckham, Stella McCartney, Sienna Miller şi Elizabeth Hurley donează haine din garderobele personale, care vor fi scoase la vânzare pe eBay, fondurile obţinute urmând să fie folosite în beneficiul bolnavilor de cancer din Marea Britanie, informează femalefirst.co.uk.

65 afișări
Imaginea articolului Victoria Beckham, Stella McCartney şi Sienna Miller donează haine în beneficiul bolnavilor de cancer

Victoria Beckham, Stella McCartney şi Sienna Miller donează haine în beneficiul bolnavilor de cancer (Imagine: MediafaxFoto/AFP)

Banii strânşi în cadrul iniţiativei, care aparţine site-ului de vânzări online eBay, vor fi donaţi spitalului The Royal Marsden, specializat în tratarea şi cercetarea cancerului, care desfăşoară o campanie de strângere de fonduri.

Iniţiativa eBay, intitulată "Celebrity Boutique", va permite împătimiţilor modei să achiziţioneze piese vestimentare unice, care au aparţinut unor vedete, multe dintre ele fiind purtate la evenimente publice.

Fosta membră a trupei Spice Girls va dona o piesă din colecţia proprie, pe care a purtat-o la o masă în familie, în hotelul exclusivist Claridge de la Londra, după prima ei prezentare de modă într-un magazin la Selfridges.

Editorul Vogue Marea Britanie, Alexandra Shulman, s-a implicat de asemenea în această iniţiativă.

"Ca membru în consiliul de administraţie al Royal Marsden Cancer Campaign, sunt încântată să contribui la iniţiativa Celebrity Boutique. Munca depusă în această campanie este vitală pentru continuarea cercetării cancerului şi tratamentului şi este minunat că moda a putut fi folosită în acest proiect", a declarat Shulman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici