Victoria şi David Beckham nu se zgârcesc de sărbători. Ce sumă au plătit pentru şase brazi de Crăciun

Cântăreaţa Victoria Beckham şi soţul ei, fotbalistul englez David Beckham, au cumpărat şase brazi de Crăciun pentru a-şi decora somptuoasa reşedinţă din Marea Britanie.

543 afișări
Imaginea articolului Victoria şi David Beckham nu se zgârcesc de sărbători. Ce sumă au plătit pentru şase brazi de Crăciun

David şi Victoria Beckham (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Familia Beckham a scos din buzunar 35.000 de lire sterline (40.900 euro) pentru cei şase brazi şi pentru decoraţiuni. Acesta va fi primul Crăciun pentru fetiţa cuplului Beckham, Harper Seven, născută în luna iulie.

Soţii Beckham vor reveni în Marea Britanie, săptămâna viitoare, unde vor petrece sărbătorile de sfârşit de an alături de cei patru copii ai lor, băieţii Brooklyn, Romeo şi Cruz şi fetiţa Harper Seven, în reşedinţa pe care o deţin în comitatul Hertfordshire, informează mirror.co.uk.

Victoria Beckahm, în vârstă de 37 de ani, a dorit ca această ocazie să fie una specială şi a cumpărat şase brazi de Crăciun, înalţi de peste trei metri, şi decoraţiuni spectaculoase de la magazinul londonez Fortnum & Mason.

Fiecare brad a costat 5.000 de lire sterline (5.850 euro), iar cuplul a plătit încă 5.000 de lire sterline pentru decoraţiunile de Crăciun.

David şi Victoria Beckham, căsătoriţi pe 4 iulie 1999, au trei trei băieţi şi o fiică. Brooklyn Joseph s-a născut pe 4 martie 1999, cu patru luni înainte de căsătoria părinţilor săi, şi a fost cel care a purtat verighetele la ceremonie. Romeo James s-a născut pe 1 septembrie 2002, Cruz David, pe 20 februarie 2005, iar fetiţa, Harper Seven, pe 10 iulie 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici