VIDEO A murit Nick Kamen, model şi cântăreţ-simbol al anilor '80. A fost preferatul Madonnei

  • Vestea decesului a dat-o prietenul său, Boy George.
  • Londonezul comparat cu Elvis şi-a căpătat celebritatea cu o reclamă la blugi.
2740 afișări
Imaginea articolului VIDEO A murit Nick Kamen, model şi cântăreţ-simbol al anilor '80. A fost preferatul Madonnei

A murit Nick Kamen, model şi cântăreţ-simbol al anilor '80

Nick Kamen avea 59 de ani, iar boala îl măcina din 2018, când şi-a anunţat-o pe Instagram.

Adolescenţii din anii 1980 îşi amintesc cu plăcere de Nick. Fetele îl vedeau ca pe un Elvis reîncarnat, iar băieţii din acea epocă a consumului îşi doreau să îi copieze eleganţa cu care se mişca. A făcut reclamă la Levis 501, iar asta i-a adus celebritatea mondială.

A fost model, dar apoi a încercat o carieră de cântăreţ. A gustat din dezamăgirea unui album ratat, apoi a dispărut în neant, doar câteva apariţii sporadice în tabloidele engleze îl ţineau în atenţia publicului.

Născut la o aruncătură de băţ de Londra, într-o mică familie burgheză, Nick a fost remarcat de Madonna. S-a zvonit că ar fi avut chiar o relaţie cu Madonna, într-o perioadă în care vedeta se iubea cu Sean Penn, de felul lui foarte gelos. Penn nu-l vedea cu ochi buni pe Kamen.

În schimb, simpatizându-l mult, Madonna l-a ajutat pe Nick, scriindu-i melodia ”Each Time You Break My Heart”, în 1986. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici