VIDEO Vis de iarnă, în canionul Bahluiului. Imagini spectaculoase cu apele îngheţate ale cascadei

Imagini spectaculoase cu cascada din canionul Bahluiului, aflată Rezervaţia de Tisă din Pădurea Tudora, judeţul Botoşani, care a îngheţat în această perioadă au fost postate pe pagina de Facebook a Regiei Naţionale a Pădurilor Romsilva.

773 afișări
Imaginea articolului VIDEO Vis de iarnă, în canionul Bahluiului. Imagini spectaculoase cu apele îngheţate ale cascadei

FOTO: Facebook Romsilva

Romsilva a publicat vineri pe pagina de Facebook imagini spectaculoase cu cascada îngheţată.

Conform postării, Pădurea Tudora este o rezervaţie forestieră naturală de protejare a tisei şi se află pe teritoriul comunei Tudora, din judeţul Botoşani. Ea are o suprafaţă de 119 hectare şi ocupă spaţiul cuprins între văile Ocup, peste culmea Ţăruşului, văile Tisei, Racului şi Parchetului.

„În ansamblu, relieful este variat, brăzdat de văi adânci, cu versanţi abrupţi, coaste puternic înclinate şi mici platouri. Prin văile înguste cu aspect de chei sunt mici cursuri de apă care pe alocuri curg în cascade. Peisajul este fascinant mai ales în iernile friguroase, când se formează ţurţuri imenşi”, au scris specialiştii de la Romsilva.

Direcţia Silvică Botoşani, structură din cadrul Romsilva, administrează prin cele 6 ocoale silvice din subordine 34.577 hectare de păduri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici