VIDEO Mariah Carey şi-a ars rochia de mireasă pentru nunta cu fostul său logodnic, omul de afaceri James Packer, în noul său videoclip

Cântăreaţa americană Mariah Carey şi-ar fi ars în cel mai recent vidoclip al său, rochia de mireasă realizată la comandă de casa de modă Valentino, achiziţionată pentru ceremonia de căsătorie cu fostul său logodnic, costând nu mai puţin de 250.000 de dolari, potrivit contactmusic.com.

1018 afișări
Imaginea articolului VIDEO Mariah Carey şi-a ars rochia de mireasă pentru nunta cu fostul său logodnic, omul de afaceri James Packer, în noul său videoclip

VIDEO Mariah Carey şi-a ars rochia de mireasă pentru nunta cu fostul său logodnic, omul de afaceri James Packer, în noul său videoclip (Imagine: Hepta)

Vedeta s-a logodit cu omul de afaceri miliardari în ianuarie 2016, dar s-a depărţit în septembrie 2016, în urma unei dispute petrecută în timpul vacanţei din Grecia.

De atunci, Mariah s-a inspirat din relaţia sa eşuată pentru noul său single,  „I Don't”, iar în teaserul videoclipului melodiei, aceasta apare purtând desuuri de mireasă, în timp ce stă pe locurile din spatele unei maşini alături de colaboratorul său rap, YG.

Apoi, ea este înfăţişată purtând o rochie roşie de dantelă, mulată pe trup, înainte de a da foc unei rochii de mireasă ivorie pe care o priveşte cum o cuprind flăcările.

Apropiaţii cântăreţei pretind că rochia utilizată în filmarea videoclipului nu face parte din simpla recuzită - ci că era chiar rochia pe care cântăreaţa plănuia să o poarte când se pregătea să devină Doamna Packer.

Potrivit TMZ.com, rochia făcută la comandă ar fi costat 250.000 de dolari.

Surse apropiate cântăreţei au declarat că locul în care a fost filmat videoclipul era unul intim pentru Mariah şi fostul ei iubit - a fost filmat la fostul conac al cuplului, în Calabasas, California.

Mariah nu a confirmat dacă melodia este despre ea şi relaţia sa cu James, dar fanii par să creadă acest lucru.

În cântec, ea cântă versuri precum: "Cause when you love someone you just don't treat them bad/You messed up all we have/Probably think that I'm coming back, but I don't." (Când iubeşti pe cineva, nu te porţi urât/ Ai dat tot ce aveam peste cap/ Probabil crezi că mă întorc, dar nu o voi face.”)

Căsătoria ar fi fost cea de-a treia pentru Mariah - aceasta fiind căsătorită în trecut cu mogulul industriei muzicale Tommy Mottola, şi are doi gemeni,  Moroccan şi Monroe, alături de cel de-al doilea său soţ,  Nick Cannon.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici