VIDEO Moment TERIFIANT pentru o fetiţă din Canada, după ce un leu de mare a muşcat-o şi a tras-o în apă

O fetiţă a rămas traumatizată după ce un leu de mare a apucat-o de rochiţă, în timp ce aceasta se aşezase pe marginea unui dig, şi a tras-o sub apă, scrie Daily Mail.

10235 afișări
Imaginea articolului VIDEO Moment TERIFIANT pentru o fetiţă din Canada, după ce un leu de mare a muşcat-o şi a tras-o în apă

VIDEO Moment TERIFIANT pentru o fetiţă din Canada, după ce un leu de mare a muşcat-o şi a tras-o în apă

Incidentul a avut loc în Richmond, Canda, în timp ce turiştii priveau cum animalul căuta ceva de mâncare. în imaginile video se poate auzi cum oamenii se distrează şi râd la vederea leului de mare.
 
Însă, la un moment dat, o fetiţă se aşează pe marginea digului pentru a-l privi mai bine. În acel moment, leu de mare sare din apă, o agaţă de rochiţă şi o trage după el în apă.
 
Martorii ţipă îngroziţi, în timp ce un bărbat sare imediat în apă pentru a o ajuta pe fetiţă. Acesta o scoate din apă în câteva secunde şi totul pare să fie în regulă cu ea.
 
Momentul şocant poate fi urmărit mai jos:
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici