VIDEO | Momentul în care un câine este salvat după ce i s-a prins lesa de cabina liftului

Un bărbat din Houston, Texas, a salvat câinele unei vecine care avea lesa prinsă de cabina liftului. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar filmarea a ajuns pe Internet.

1919 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Momentul în care un câine este salvat după ce i s-a prins lesa de cabina liftului

Momentul în care un bărbat salvează un câine agăţat de exteriorul unui lift în mişcare. Sursa: Youtube

Imaginile îl arată pe Johnny Mathis, care coboară din liftul complexului de apartamente unde locuieşte, în timp ce vecina lui urcă în locul său. Câinele acesteia, care nu a reuşit să intre în lift înainte de închiderea uşilor, avea o lesă lungă care s-a prins de cabina care urma să pornească. Mathis a reuşit să dezlege câinele în timp ce liftul deja începuse să se mişte, salvându-l de la o soartă cruntă, a arătat The Guardian.

 

 

„Când vecina a urcat în lift, mă uitam la câinele care era tare drăguţ. Am observat lesa lungă, dar nu m-am gândit că s-ar putea întâmpla ceva”, a spus eroul. „A fost doar instintul. Pur şi simplu am apucat lesa.” Bărbatul a scris pe Twitter că stăpâna câinelui a început să ţipe imediat ce s-au închis uşile şi că era extrem de îngrijorată când a revenit, gândindu-se la ce era mai rău. „Mă bucur că am fost acolo şi am putut să ajut”, a adăugat.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici