VIDEO: Momentul înfricoşător când o dansatoare la bară cade de la 6 metri înălţime, într-un club pentru adulţi

  • O dansatoare la bară a căzut de la o înălţime de 6 metri
  • Femeia şi-a continuat show-ul în ciuda faptului că şi-a rupt mandibula
  • Fanii au donat bani pe internet pentru a-i plăti tinerei îngrijirile medicale
2990 afișări
Imaginea articolului VIDEO: Momentul înfricoşător când o dansatoare la bară cade de la 6 metri înălţime, într-un club pentru adulţi

VIDEO: Momentul când o dansatoare la bară cade de la 6 metri înălţime, într-un club pentru adulţi

Genea Sky, o tânără dansatoare la bară din SUA, a căzut de la o înălţime de 6 metri în timpul unui show pe care îl ţinea în oraşul american Dallas. În ciuda faptului că şi-a rupt mandibula, femeia a continuat să danseze.

Incidentul s-a petrecut la clubul XTC Cabaret. După cădere, Sky a căzut pe faţă şi s-a accidentat destul de grav.

Ulterior, tânăra brunetă, cu falca vizibil umflată, le-a mulţumit, într-un clip publicat pe YouTube, fanilor care au susţinut-o în număr mare după incident.

Pe contul deschis pentru ea pe platforma de crowdfunding GoFundMe, oamenii au donat 19.000 de dolari, bani necesari pentru ca tânăra să îşi plătească îngrijirile medicale. Sky urmează să fie operată. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici