VIDEO. Momentul teribil în care o femeie a fost împuşcată în faţă pentru că s-a oprit din dans

Incident teribil la o nuntă din India. O dansatoare a ajuns la spital, după ce a fost împuşcată în faţă pentru că se oprise din dans.

12470 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Momentul teribil în care o femeie a fost împuşcată în faţă pentru că s-a oprit din dans

VIDEO. Momentul în care o femeie a fost împuşcată în faţă pentru că s-a oprit din dans

Pe filmare se vede cum femeia dansează pe o scenă. La un moment dat se opreşte şi se aude un foc de armă. Dansatoarea cade ţinându-se cu mâna de faţă, relatează BBC.

Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Poliţia a declarat că atacatorul a fost identificat, dar a dispărut şi este dat în urmărire.

Incidentul teribil a avut loc la o nuntă care a avut loc într-un sat din Uttar Pradesh, pe 1 decembrie, însă a ajuns în atenţia publică după ce un nuntaş a postat filmarea pe o reţea de socializare.

„Suspectul este fugar, dar avem toată încrederea că va fi prins şi arestat în curând”, a mai declarat un ofiţer.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici