VIDEO: O cascadorie spectaculoasă pe platourile de filmare pentru „Matrix 4" face furori printre fani

  • O cascadorie spectaculoasă realizată de pe un zgârie-nori din San Francisco pentru filmul „Matrix 4" face furori printre fani
  • Cascadoria aminteşte de o scenă care l-a avut protagonist pe Keanu Reeves
  • Scena s-a petrecut în filmul original
3639 afișări
Imaginea articolului VIDEO: O cascadorie spectaculoasă pe platourile de filmare pentru „Matrix 4" face furori printre fani

Sursa FOTO: Hepta.ro

Regizat de Lana Wachowski, filmul "Matrix 4" va avea premiera în cinema pe 21 mai 2021.

Filmările pentru cea de-a patra parte a francizei „Matrix" au debutat săptămâna trecută, în oraşul american San Francisco şi deja au apărut pe reţelele de socializare online imagini spectaculoase.

Într-o înregistrare video, doi cascadori suspendaţi de nişte cabluri se aruncă de pe acoperişul unui zgârie-nori, potrivit 7sur7.be.

Cascadoria aminteşte de o scenă din filmul original, în care personajul interpretat de Keanu Reeves sare de pe un zgârie-nori atunci când Morpheus (Laurence Fishburne) îi cere să demonstreze că este loial.

Warner Bros a anunţat că filmul „Matrix 4" va fi lansat pe 21 mai 2021.

Lansat în 1999, primul film din franciza "Matrix" aduce în scenă un programator anonim, Thomas A. Anderson, interpretat de Keanu Reeves, care, noaptea, devine Neo, alesul care va salva omenirea. Un mic grup din rezistenţă, condus de Morpheus, jucat de Laurence Fishburne, îl va ajuta în misiunea lui. Împreună, ei vor declanşa o luptă împotriva Matrix-ului şi a teribililor săi agenţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici