VIDEO. SĂLBATICA Românie: Ce animale au surprins camerele în Parcul Naţional Piatra Craiului

Camerele de supraveghere din Parcul National Piatra Craiului şi surprizele minunate pe care ni le-au oferit de-a lungul timpului.

1235 afișări

Camerele de supraveghere din Parcul National Piatra Craiului ne-au oferit de-a lungul vremii surprize minunate: imagini inedite cu cocoşi de munte, urşi, jderi, pisici sălbatice şi vulpi.

Pădurile din Parcul Naţional Piatra Craiului asigură faunei toate condiţiile unui habitat sănătos, cele de hrană, adăpost şi linişte.

Parcul Naţional Piatra Craiului, unul dintre cele 22 de parcuri naţionale şi naturale administrate de Regia Naţională a #Pădurilor – #Romsilva, are o suprafaţă de 14.800 de hectare în judeţele #Braşov şi #Argeş, din care 10.860 de hectare păduri, din acestea peste 6.000 de hectare fiind protejate.

Credit: Mircea Vergheleţ, Parcul Naţional Piatra Craiului

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici