VIDEO Scarlett Johansson îşi invită DUBLURA, ”bunica Geraldine”, la un pahar, după ce fotografia cu bătrânica a devenit VIRALĂ

Scarlett Johansson a avut parte de o surpriză zilele trecute, după ce un utilizator al site-ului Reddit a publicat o fotografie pe reţeaua de socializare cu bunica sa, făcută în tinereţe, în care aceasta seamănă izbitor cu actriţa.

2266 afișări
Imaginea articolului VIDEO Scarlett Johansson îşi invită DUBLURA, ”bunica Geraldine”, la un pahar, după ce fotografia cu bătrânica a devenit VIRALĂ

VIDEO Scarlett Johansson îşi invită DUBLURA, ”bunica Geraldine”, la un pahar, după ce fotografia cu bătrânica a devenit VIRALĂ

Săptămâna trecută, un utilizator al site-ului Reddit a publicat o poză cu bunica sa, Geraldine Dodd, pe reţeaua de socializare intitulată ”Bunica mea arăta ca Scarlett Johansson când era tânără”.

Iată fotografia:

 

My Grandma Looked Like Scarlett Johansson When She Was Younger

 

Fotografia a fost făcută în Tulsa, Oklahoma, 1967, iar acum s-a viralizat după ce a fost vizualizată de peste 3 milioane de ori şi a reuşit să ajungă şi la actriţă.

Într-un video publicat peYouTube, actriţa care joacă în ”the Avengers” i-a transmis un mesaj bunicii Geraldine, după ce a fost inundată de mesaje de la fani.

Bunica Dodd i-a spus nepotului, care a postat fotografia în mediul online, că era ”beată moartă” când fotografia a fost făcută, aşa că Johansson nu a avut de ales decât să o invite la un pahar, după ce o însoţeşte la premiera filmului ”Rough Night”.

“Mi-ar plăcea să îţi văd faţa când eşti beată. Vreau să împărtăşesc o beţie cu tine. Hai să bem ceva, Geraldine”, i-a spus Scarlett bunicuţei.

Doamna Dodd, care are acum 72 de ani, a acceptat invitaţia actriţei şi vrea să o ”pună pe artistă sub masă”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici