VIDEO Spectacol de lumini, în ajunul învestirii lui Biden. „Inima” oraşului New York a pulsat în vârful Empire State Building

  • Marţi seară, New York a celebrat înverstirea lui Joe Biden printr-un spectacol de lumini.
  • Empire State Building a devenit un simbol al solidarităţii cu victimele pandemiei de COVID-19.
  • Pagina oficială de Twitter a Empire State Building: „Inima oraşului New York bate în această seară."
668 afișări

Empire State Building a devenit pentru scurt timp un simbol de solidaritate cu victimele pandemiei de COVID-19. Marţi seară, vârful clădirii iconice din New York a pulsat în ritmul bătăilor inimii, luminat în culorile sugestive roşu şi alb.

Un spectacol de lumini a colorat cerul nopţii, pe ritmul piesei „Empire State of Mind”. New-yorkezii au reuşit să se conecteze la un post de radio local, care a difuzat piesa lui Jay-Z şi Alicia Keys în perfectă sincronizare cu jocul de lumini.

Pagina oficială de Twitter a Empire State Building a transmis mesajul „Inima New York City bate în această seară."

Momentul face parte din seria de evenimente organizate în cinstea învestirii lui Joe Biden în funcţia de preşedinte al Statelor Unite.

Nu este prima oară când celebrul zgârie-nori îşi schimbă culoarea pentru o cauză socială. Anul trecut, Empire State Building i-a celebrat pe eroii din prima linie, care s-au implicat în lupta împotriva primului val de COVID-19.

Peste 400.000 de americani infectaţi cu SARS-CoV-2, noul coronavirus, şi-au pierdut viaţa până acum.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici