VIDEO Top 10 piese cu şanse de a câştiga EUROVISION 2017: România şi Republica Moldova, printre favoriţi

Redactorii de specialitate ai revistei Paris Match au întocmit un Top 10 al pieselor cu cele mai mari şanse de a câştiga finala Eurovision 2017, care va avea loc pe 13 mai, la Kiev.

2675 afișări
Imaginea articolului VIDEO Top 10 piese cu şanse de a câştiga EUROVISION 2017: România şi Republica Moldova, printre favoriţi

VIDEO Top 10 piese cu şanse de a câştiga Eurovision: România şi Republica Moldova, printre favoriţi

La ediţia din acest an a Eurovision vor participa 43 de ţări. Jurnaliştii de la publicaţia Paris Match au întocmit un Top 10 al melodiilor cu cele mai mari şanse de câştig.

Acestea sunt (artist/ piesă/ ţară):

1. Alma/ "Requiem"/ Franţa:

2. Francesco Gabbani/ "Occidentali's Karma"/ Italia:

3. Isaiah Firebrace/ "Don't Come Easy"/ Australia:

4. Robin Bengtsson/ "I Can't Go On"/ Suedia:

5. Kristian Kostov/ "Beautiful Mess"/ Bulgaria:

6. Salvador Sobral/ "Amar Pelos Dois"/ Portugalia:

7. Ilinca ft. Alex Florea/ "Yodel It! "/ România:

8. Blanche/ "City Lights"/ Belgia:

9. SunStroke Project/ "Hey Mamma!"/ Moldova:

10. Jana Burčeska/ "Dance Alone"/ Macedonia:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici