VIDEO. Trucul extrem de simplu care a uimit o lume întreagă. Cum pot fi împachetate cadourile, folosind cât mai puţină hârtie

În preajma sărbătorilor de iarnă, trucurile care ne pot scuti de timp, efort şi, nu în ultimul rând, de risipă, sunt mai mult decât binevenite. Un filmuleţ de numai 7 secunde distribuit de un lanţ de librării din Marea Britanie a devenit viral după ce a demonstrat cât de simplu poate fi împachetată o cutie dreptunghiulară, folosind cât mai puţină hârtie, arată The Huffington Post.

1433 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Trucul extrem de simplu care a uimit o lume întreagă. Cum pot fi împachetate cadourile, folosind cât mai puţină hârtie

Sursa: Profimediaimages

Clipul a strâns peste 11,7 milioane de vizualizări în primele 24 de ore de la postare şi arată cum hârtia de împachetat, insuficientă atunci când cutia este aşezată vertical sau orizontal, se potriveşte perfect dacă pachetul este aşezat oblic.

 

Pe cât de simplă este tehnica de împachetare, pe atât de entuizaste au fost reacţiile oamenilor, a relatat The Huffington Post. „Mi-a schimbat viaţa”, a comentat o persoană, iar altcineva se întreabă: „Cum de nu am ştiut asta până acum?”

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici