VIDEO Un câine şi-a aşteptat stăpânul în faţa unui spital din Turcia timp de aproape o săptămână

Un câine fidel şi-a aşteptat stăpânul în faţa unui spital din Turcia timp de aproape o săptămână, până când acesta a ieşit după ce a fost tratat pentru o afecţiune cerebrală.

3355 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un câine şi-a aşteptat stăpânul în faţa unui spital din Turcia timp de aproape o săptămână

VIDEO Un câine şi-a aşteptat stăpânul în faţa unui spital din Turcia timp de aproape o săptămână

Căţelul de talie mică, pe nume Boncuk, a fost răsplătit pentru loialitatea sa cu o reîntâlnire emoţională, când Cemal Senturk, în vârstă de 68 de ani, a ieşit în sfârşit din spitalul din oraşul Trabzon.

Senturk a fost dus la spital pe 14 ianuarie după o embolie cerebrală, conform Reuters.

Boncuk, al cărui nume înseamnă „mărgele”, a mers după ambulanţă şi şi-a început priveghiul în faţa spitalului imediat, revenind apoi în fiecare dimineaţă. Ocazional, căţelul era hrănit de personalul spitalului.

„Nu reprezintă un pericol pentru nimeni. Toată lumea a văzut relaţia dintre câine şi stăpânul său. Îi face pe toţi fericiţi ”, a spus directorul de comunicare al spitalului, Fuat Ugur.

Fiica bărbatului bolnav a încercat să ducă acasă căţelul de mai multe ori, dar fugea continuu pentru a se întoarce la spital.

Când Senturk a ieşit în sfârşit din spital, săptămâna aceasta, Boncuk a fugit fericit alături de scaunul cu rotile, sărind spre stăpân ca să fie mângâiat.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
câine,
stăpân,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici