VIDEO Un elan a umblat timp de doi ani cu un cauciuc de peste 10 kilograme în jurul gâtului

  • Oficialii din Colorado au îndepărtat cu succes cauciucul de la gâtul exemplarului masculin.
  • Sâmbătă, animalul a fost eliberat de un „jug” de 16 kg, după doi ani de suferinţă.
  • A fost a patra încercare pe care au făcut-o oamenii, în ultima săptămână, pentru a încerca să-l captureze şi să-l ajute.
16161 afișări
Imaginea articolului VIDEO Un elan a umblat timp de doi ani cu un cauciuc de peste 10 kilograme în jurul gâtului

Un cerb a umblat timp de doi ani cu un cauciuc în jurul gâtului

Prima observaţie a avut loc în 2019: un cerb de patru ani şi jumătate şi 270 de kilograme de greutate rătăcea de cel puţin doi ani cu un cauciuc la gât.

Sâmbătă, 9 octombrie, a fost reperat în apropiere de Denver, a raportat Colorado Parks and Wildlife. A fost a patra încercare pe care au făcut-o oamenii, în ultima săptămână, pentru a încerca să-l captureze şi să-l ajute.

Pentru a scoate cauciucul, autorităţile au fost nevoite să îi taie coarnele, deoarece nu ar fi putut înlătura anvelopa.

”Am fi preferat să tăiem doar cauciucul, dar situaţia a fost dinamică şi a trebuit să scăpăm de cauciuc în orice mod posibil", a declarat Scott Murdoch, participant la operaţiune.

Acum, elanul a fost eliberat de aproximativ 16 kg, odată cu îndepărtarea anvelopei, a coarnelor şi a resturilor din interiorul cauciucului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici