VIDEO Urs filmat când se juca, într-o curbă, cu un balot de paie

Un urs a fost filmat când se juca, pe o şosea din România, într-o curbă, cu un balot de paie: „Îşi căptuşeşte bârlogul pentru iarnă”.

1217 afișări
Imaginea articolului VIDEO Urs filmat când se juca, într-o curbă, cu un balot de paie

Sursa: Facebook

Imaginile au fost surprinse, cel mai probabil, de un şofer şi au fost postate pe contul de Facebook „Observator de ursi”. Nu se ştie pe ce drum al ţării e făcută filmarea, dar are succes enorm pe internet.

Ursul este filmat pe un drum, într-o curbă, cu un balot mare de paie pe care îl mută dintr-un loc în altul.

Activitatea ursului este urmărită de la margine de alţi urşi.

„Dă-l mai la stânga un pic. Pune-l la loc, acolo de unde l-ai luat”, în spune un bărbat ursului, în timp ce alţii râd.

Imaginile au strâns 2.000 de like-uri într-o singură oră şi au fost împărtăşite de aproape 400 de utilizatori.

„Îşi căptuşeşte bârlogul pentru iarnă”, „Îşi face rezerve băiatul!” sau „Echipa de curăţare a drumurilor locale” - sunt doar unele din comentarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici