Videoclipul în care soldaţi americani o imită pe Lady Gaga a devenit un succes pe internet - VIDEO

O parodie a unei melodii interpretate de Lady Gaga realizată de soldaţii americani din Afganistan a devenit foarte populară pe internet, înregistrând 3,5 milioane de accesări într-o săptămână.

43 afișări
Imaginea articolului Videoclipul în care soldaţi americani o imită pe Lady Gaga a devenit un succes pe internet - VIDEO

Videoclipul în care soldaţi americani o imită pe Lady Gaga a devenit un succes pe internet - VIDEO

Videoclipul în care soldaţii americani imită coregrafia extravagantei cântăreţe americane din clipul piesei "Telephone" a devenit un adevărat hit pe internet.

Conducerea comandamentului armatei americane a dat asigurări că soldaţii implicaţi nu vor fi sancţionaţi disciplinar.

"Nu au făcut nimic ilegal, imoral sau contrar eticii şi videoclipul nu încalcă în niciun fel regulile noastre de securitate. Comandamentul brigadei se bucură că soldaţii şi-au păstrat simţul umorului şi că starea lor de spirit este bună", a declarat un purtător de cuvânt al armatei.

Starul videoclipului, un sergent de 24 de ani, a declarat pentru postul de televiziune CBS că soţia sa este un fan Lady Gaga şi că a văzut videoclipul melodiei "Telephone" înainte de a fi trimis în Afganistan.

"Am vrut să facem ceva care să îi facă pe oamenii de acasă să zâmbească şi le-am spus colegilor că videoclipul lui Lady Gaga este popular şi am decis să facem un remake", a povestit sergentul american.

"Lady Gaga nu şi-a exprimat încă părerea (despre clip, n.r.), dar sperăm că o va face", a mai spus el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici