Videoclipul piesei "Nu mai e timp", interpretată de Holograf şi Angela Gheorghiu, a fost lansat - VIDEO

"Nu mai e timp", cel mai nou single semnat Holograf, pentru care trupa a realizat un duet cu soprana Angela Gheorghiu, a fost lansat, informează MediaPro Music.

1116 afișări
Imaginea articolului Videoclipul piesei "Nu mai e timp", interpretată de Holograf şi Angela Gheorghiu, a fost lansat - VIDEO

Videoclipul piesei "Nu mai e timp", interpretată de Holograf şi Angela Gheorghiu, a fost lansat

"Nu mai e timp" este numele celui mai nou single semnat Holograf, pentru care trupa a avut ocazia să realizeze un duet, pe care băieţii şi l-au dorit foarte mult, cu celebra soprană Angela Gheorghiu. Piesa a fost lansată cu două săptămâni în urmă, bucurându-se în foarte scurt timp de aprecieri pozitive din partea publicului şi a posturilor radio de specialitate.

Pentru noua piesă a fost filmat şi un videoclip, în două dintre studiourile MediaPro Pictures din Buftea. Noul clip se bazează pe ideea că, în lumea agitată în care trăim, oamenii nu mai au timp să iubească, să zâmbească sau chiar să-şi vorbească unii altora.

Odată cu lansarea videoclipului "Nu mai e timp", trupa Holograf va lansa şi cel mai nou material discografic al său, numit "Love Affair", care va fi disponibil în magazine la începutul lunii februarie.

Albumul, care conţine piese precum "Roua dimineţii", "Când pierzi pe cineva", "Întoarce-te acasă", "Cât de departe", va fi lansat oficial într-un concert pe care Holograf îl va susţine pe 24 februarie la Sala Polivalentă din Bucureşti. Concertul va beneficia de participarea extraordinară a sopranei Angela Gheorghiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici