Videoclipurile celor mai în voga artişti români sunt acum pe mtv.ro

De astăzi, cei care vor accesa mtv.r oîşi vor putea găsi aici videoclipurile artiştilor lor preferaţi. În cele 250 de clipuri postate pe site-ul televiziunii, vizitatorii îi pot urmări pe Akcent, Alex, Anda Adam, Andra care va lansa în curând un nou album pop, Andreea Banică, proaspăt premiată cu “Best Romanian Act” la Europe Music Awards, BUG Mafia, Iris, Loredana, Morandi, Parazitii, Simplu, Şuie Paparude şi multi alţii.

2 afișări
Imaginea articolului Videoclipurile celor mai în voga artişti români sunt acum pe mtv.ro

Videoclipurile celor mai în voga artişti români sunt acum pe mtv.ro

Primul videoclip din cariera solo a lui Smiley ,"În lipsa mea", în care apare şi Laura Cosoi, noua iubită a acestuia, va putea fi urmărit pe site-ul www.mtv.ro.

Internauţii mai pot urmări pe site-ul www.mtv.ro clipul lui Dan Bălan, "Crazy Loop (Mm-ma-ma)", şi cel mai recent videoclip al trupei Morandi, realizat pentru piesa "Afrika".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici