Viena va inaugura strada Falco, după numele starului pop celebru în anii '80

O stradă din Viena va purta numele lui Falco, unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi austrieci din muzica pop a anilor '80, au anunţat reprezentanţii municipalităţii.

152 afișări
Imaginea articolului Viena va inaugura strada Falco, după numele starului pop celebru în anii '80

Viena va inaugura strada Falco, după numele starului pop celebru în anii '80

Viitoarea "Falcogasse", care se întinde pe 250 de metri în cartierul Donaustadt, în care a locuit mama cântăreţului austriac, va fi inaugurată pe 5 iunie, printr-un spectacol din care nu vor lipsi proiecţiile de videoclipuri, karaoke şi concursuri de sosii.

Decedat la vârsta de 40 de ani într-un accident de automobil, în 1998, Falco a cunoscut succesul internaţional în anii '80, cu piese precum "Der Kommissar" şi, mai ales, "Rock me Amadeus", care a ajuns pe prima poziţie în topurile din Statele Unite, în 1985.

Pe numele lui adevărat Johann Hölzel, Falco a vândut peste 60 de milioane de discuri în întreaga lume.

Falco - Rock me Amadeus

Falco - Der Kommissar 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici