Violenţe la festivalul Knotfest din Mexic: Fanii furioşi au incendiat scena, după ce Evanescence şi-a anulat concertul. FOTO, VIDEO

Trupa rock americană Evanescence a decis să îşi anuleze concertul pe care îl avea programat la festivalul Knotfest din Mexic, din cauza unor probleme legate de securitate, iar fanii, furioşi, au incendiat scena, potrivit Huffington Post.

1698 afișări
Imaginea articolului Violenţe la festivalul Knotfest din Mexic: Fanii furioşi au incendiat scena, după ce Evanescence şi-a anulat concertul. FOTO, VIDEO

Trupa Evanescence şi-a anulat un concert în Mexic; fanii furioşi au dat foc scenei

Membrii formaţiei au decis să nu mai susţină concertul după ce fanii, prea numeroşi, au rupt o barieră care despărţea scena de gradene. După trei ore de aşteptare, organizatorii festivalului au anunţat că show-ul este anulat din motive de securitate.

Mai mulţi fani furioşi au luat atunci cu asalt scena şi au incendiat un set de tobe.

Iniţiat de trupa Slipknot, Festivalul Knotfest a avut loc pe 30 noiembrie, în Ciudad de México. Behemoth, Accept Suicidal Tendencies, Saxon, Testament, Exodus s-au numărat printre invitaţii de anul acesta, potrivit afişului evenimentului.

Muzica formaţiei Evanescence poartă o paletă întreagă de influenţe şi a fost încadrată de critici în diverse categorii, de la rock, nu metal şi gothic la industrial, progressive şi hard rock. Cu valenţe sofisticate şi o atenţie deosebită pentru detalii, trupa Evanescence a reuşit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului. Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica trupei Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale, printre care două Grammy primite în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici