Violeta Alexandru s-a echipat cu o vizieră de protecţie la şedinţa cu sindicatele

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, s-a echipat cu o vizieră de protecţie, mască şi mănuşi la şedinţa cu sindicatele pe tema COVID-19, devenind o sursă de glume pe Facebook, unde utilizatorii au speculat dorinţa ei de a se proteja împotriva coronavirus

3267 afișări
Imaginea articolului Violeta Alexandru s-a echipat cu o vizieră de protecţie la şedinţa cu sindicatele

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, s-a echipat cu o vizieră de protecţie la şedinţa cu sindicatele

"S-a apucat de sudură", a scris un utilizator pe Facebook, despre ministrul Muncii

"Aşa a apărut Ministrul Muncii, azi, la intalnirea dintre Guvern si sindicate pe tema coronavirusului. Ce păcat că n-a avut si o sabie laser, din aia chinezească cu leduri. Ar fi rupt!", a scris un altul.

Însă unii utilizatori ai reţelei de socializare au oferit şi explicaţii pentru măsura drastică luată de Alexandru: "Cica virusul se ia si prin ochi, nu doar gura/nas."

"La cati inconstienti sunt (vezi românul sosit azi din Spania pe Otopeni) trebuie sa sufli si in iaurt... Cand merg in concediu vad prin toata lumea oameni cu masti, unii isi acopera toata fata pt ca in regiunea din care vin daca ai tenul inchis la culoare esti dintr-o casta inferioara. Arata ca “Fantomas” dar nimeni nu rade”, scrie o utilizatoare.

Consiliului Naţional Tripartit pentru Dialog Social s-a reunit la Palatul Victoria pentru a discuta măsurile economice şi sociale necesare pentru reducerea efectelor coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici