Viorica din Clejani poartă, de Sfântul Valentin, o rochie din carne, asemenea excentricei Lady Gaga

Viorica din Clejani poartă o rochie din carne, asemenea excentricei Lady Gaga, în ediţia de Sfântul Valentin a "Happy Hour", difuzată la Pro TV, informează postul de televiziune.

198 afișări
Imaginea articolului Viorica din Clejani poartă, de Sfântul Valentin, o rochie din carne, asemenea excentricei Lady Gaga

Viorica din Clejani poartă, de Sfântul Valentin, o rochie din carne, asemenea excentricei Lady Gaga (Imagine: Valentina Sarosi/Mediafax Foto)

Pentru că în weekend-ul dinaintea zilei de Sfântul Valentin este aniversarea sa, Viorica din Clejani şi echipa "Happy Hour" au pus la cale o apariţie de-a dreptul spectaculoasă. Cunoscuta interpretă a acceptat să fie subiectul unei şedinţe foto extravagante, în care poartă o rochie din carne, exact ca nonconformista Lady Gaga.

Dacă artista americană a lăsat pe toată lumea cu gura căscata când şi-a făcut apariţia într-o rochie "crudă", Viorica din Clejani şi-a propus să uimească şi ea, de Sfântul Valentin, cu o ţinută identică, din carne macră. Cum arată Viorica din Clejani îmbrăcată din cap până în picioare în carne, dar şi ce alte surprize i-a rezervat echipa "Happy Hour" de Ziua Îndrăgostiţilor, telespectatorii Pro TV vor afla în ediţia de luni a emisiunii.

Şi tot atunci, în platoul "Happy Hour" vor veni Monica Tatoiu şi soţul său, care chiar de Sfântul Valentin sărbătoresc 24 de ani de căsnicie. Cei doi îşi reînnoiesc jurămintele acum, la "nunta de satin", şi vor face publice, în exclusivitate pentru show-ul lui Măruţă, imaginile de la nuntă lor, din 1987. Astfel, telespectatorii Pro TV vor putea vedea luni, la "Happy Hour", cum arăta Monica Tatoiu mireasă, cum şi-a unit destinele cu soţul său, dar şi cum au de gând să sărbătorească cei 24 de ani de mariaj.

Şi pentru că o sărbătoare a îndrăgostiţilor nu este completă fără muzică pentru inimi, Holograf vine luni la "Happy Hour" cu cele mai iubite şi ascultate piese de dragoste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici