VIRAL: Celebrul personaj Gollum din „Stăpânul Inelelor”, într-un clip în care este parodiată Theresa May | VIDEO

Celebrul personaj Gollum din trilogia de succes "Stăpânul Inelelor", interpretat de actorul Andy Serkis, apare într-un clip în care este parodiată premierul britanic Theresa May privind planurile sale legate de Brexit, potrivit The Independent.

2194 afișări
Imaginea articolului VIRAL: Celebrul personaj Gollum din „Stăpânul Inelelor”, într-un clip în care este parodiată Theresa May | VIDEO

VIRAL: Celebrul personaj Gollum din „Stăpânul Inelelor”, într-un clip în care este parodiată Theresa May | VIDEO

În clipul intitulat "LEAKED: Footage from Inside No. 10 Downing Street!" - "Scurgere de informaţii: filmare din interiorul reşedinţei din Downing Street, nr. 10", adresa oficială din Londra a premierului britanic -, Andy Serkis apare îmbrăcat într-unul dintre celebrele costume bleumarin pentru care este cunoscută May, având o fixaţie pentru "preţiosul" acord între Marea Britanie şi Uniunea Europeană privind Brexit.

Serkis recreează o celebră scenă din filmul "Cele două turnuri/ The Two Towers" din trilogia "Stăpânul Inelelor", în care cele două personalităţi ale personajului său, Gollum şi Sméagol, se ceartă, de data aceasta, însă, privind beneficiile Brexit pentru Marea Britanie.

"Preluăm controlul - bani, graniţe, legi, paşapoarte albastre", spune May-Gollum, iar May-Sméagol reacţionează: "Nu, îi răneşte pe oameni, îi face mai săraci".

Andy Serkis a publicat iniţial videoclipul pe platforma de micro-blogging Twitter, cu următorul mesaj: "Ne aflăm într-o preţioasă încurcătură groaznică... şi există o singură cale de ieşire... O dorim. Avem nevoie de ea".

Videoclipul, care a adunat deja peste 1 milion de vizualizări pe Facebook în nici 24 de ore, a fost publicat în contextul în care, marţi, Parlamentul britanic urmează să voteze dacă va aproba sau nu acordul de Brexit, în timp ce cresc presiunile privind un al doilea referendum pe tema apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici