Vivica A. Fox s-a logodit

Vivica A. Fox, în vârstă de 46 de ani, s-a logodit cu iubitul ei Omar "Slim" White, în vârstă de 27 de ani, a confirmat, marţi, agentul de presă al actriţei americane, citat de accesshollywood.com.

71 afișări
Imaginea articolului Vivica A. Fox s-a logodit

Vivica A. Fox s-a logodit (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vivica A. Fox şi Omar White, un promotor de club, se vor căsători în curând, a confirmat pentru The New York Post agentul de presă al actriţei.

Potrivit unei surse, Omar White a cerut-o în căsătorie pe actriţa americană pe data de 26 decembrie, în timp ce cuplul îşi petrecea sărbătorile de iarnă în staţiunea South Beach din statul Florida. Potrivit aceleiaşi surse, el i-a oferit iubitei sale un inel de logodnă cu un diamant de 8 carate.

După câteva zile, actriţa a fost fotografiată purtând acest inel în timp ce se afla la o petrecere organizată în Miami de jucătorul de baschet american LeBron James.

Vivica A. Fox şi Omar "Slim" White au o relaţie de peste un an.

Actriţa a fost căsătorită cu cântăreţul Christopher Harvest în perioada 1998-2002.

Vivica A. Fox a jucat rolul asasinei Vernita Green în filmele din seria "Kill Bill" regizate de Quentin Tarantino. Ea a mai apărut şi în "Independence Day", "Ella Enchanted" şi "Soul Food".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici