Vladimir Putin este din nou tătic

Premierul rus Vladimir Putin este din nou tătic, fosta gimnastă Alina Kabaieva, cu care se presupune că Putin ar avea o relaţie, a născut un băieţel, potrivit presei din Ucraina.

1280 afișări
Imaginea articolului Vladimir Putin este din nou tătic

Vladimir Putin şi Alina Kabaieva (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Despre povestea de dragoste dintre fostul agent KGB şi fosta gimnastă s-a scris încă din aprilie 2008.

Publicaţia Moskovski Korrespondent a relatat, în aprilie 2008, că Putin a divorţat în secret de soţia sa Liudmila şi se va căsători în cursul verii cu Alina Kabaieva, o campioană olimpică la gimnastică ritmică.

Liderul de la Kremlin a reacţionat cu furie când a fost întrebat despre acest lucru la o conferinţă din Sardinia, susţinută alături de premierul Italiei Silvio Berlusconi.

"Nu există nici o urmă de adevăr în ceea ce aţi spus", a răspuns Putin. "Am reacţionat întotdeauna negativ faţă de cei care, cu nasurile lor mucoase şi fanteziile erotice, se implică în viaţa altora", a adăugat fostul spion KGB.

Până la acea conferinţă, cea mai mare parte a presei ruse nu a abordat subiectul din Moskovski Korrespondent, un tabloid deţinut de deputatul proguvernamental Aleksander Lebedev.

Publicaţia şi-a apărat iniţial subiectul şi a precizat că personalul editorial nu intenţionează să îşi ceară scuze, "în pofida presiunilor din partea persoanelor care au legături cu proprietarul ziarului".

"Ne susţinem subiectul - am avut informaţii şi le-am publicat", a declarat pentru Reuters Igor Dudinski, redactor şef adjunct.

După declaraţiile lui Putin, însă, compania proprietară (Compania Naţională de Presă) a anunţat că a suspendat publicarea ziarului până când va găsi "un nou concept" pentru titlu.

Site-ul ziarului, moscor.ru, a fost de asemenea închis subit.

Vladimir Putin s-a căsătorit cu Liudmila, o fostă însoţitoare de zbor la compania Aeroflot, în 1983 şi au două fiice, Maria şi Katerina, ambele aproape de aceeaşi vârstă cu Alina Kabaieva.

 

Putin şi-a ţinut viaţa privată departe de presă până acum, iar infromaţiile despre familia lui sunt foarte rare în presa rusă.

Liderul rus a declarat că presa a menţionat legături între el şi numeroase femei, inclusiv Kabaieva şi jurnalista de televiziune Iekaterina Andreieva.

"În alte publicaţii de acest gen, alte femei de succes, frumoase şi tinere au fost menţionate. Nu cred că va fi o surpriză dacă spun că îmi plac toate, pentru că toate sunt rusoaice", a afirmat el.

Recrutată în partidul Rusia Unită al lui Putin, Kabaieva a fost aleasă deputat în Duma de Stat (Camera inferioară), în decembrie, deşi nu este văzută prea des acolo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici