VOCEA ROMÂNIEI, a treia ediţie LIVE: Smiley şi Brenciu şi-au adus pe scenă echipele. Cine sunt concurenţii care merg mai departe

A treia ediţie live a "Vocii României", transmisă de Pro Tv, a pus faţă-n faţă echipele lui Smiley şi ale lui Horia Brenciu. Cei doi antrenori şi-au adus pe scenă concurenţii - 4 la număr - din care, la finalul emisiunii au rămas doar trei.

2006 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI, a treia ediţie LIVE: Smiley şi Brenciu şi-au adus pe scenă echipele. Cine sunt concurenţii care merg mai departe

VOCEA ROMÂNIEI, a treia ediţie LIVE: Smiley şi Brenciu şi-au adus pe scenă echipele. Cine sunt concurenţii care merg mai departe

Seara de marţi a adus şi două momente speciale: duetele pregătite de antrenori alături de echipele lor.

Echipa Smiley:

Ştefan Stan a fost primul concurent salvat de votul telespectatorilor. Concurentul salvat de decizia lui Smiley fiind Cătalin Dobre. Concurenţii care au intrat la cântecul decisiv au fost Marcel Lovin şi Anthony Icuagu. Cei doi s-au duelat pentru a merge mai departe către titlul de Vocea României. Câştigătorul duelului a fost Anthony Icuagu.

În acest moment, echipa lui Smiley este formată din: Ştefan Stan, Cătălin Dobre şi Anthony Icuagu.

Echipa Brenciu:

Iuliana Puşchilă a fost prima concurentă salvată de votul telespectatorilor, concurentul salvat de Horia fiind Daniel Dragomir "MAX". Concurenţii care au intrat la cântecul decisiv au fost Irina Tanase şi Robert Patai. Cei doi s-au duelat pentru a merge mai departe către titlul de Vocea României.

Câştigătorul duelului a fost Irina Tănase, Robert Patai părăsind concursul Vocea României.

Brenciu merge în etapa următoare a competiţiei cu două fete şi cu un băiat, concurenţii lui fiind Iuliana Puşchilă, Irina Tănase şi Daniel "Max" Dragomir.

Valentin Dinu a fost invitatul surpriză la Vocea României. Telespectatorii îl cunosc deja şi îi apreciază calitaţile muzicale pe care le-a demonstrat ieşind pe locul 2 la "Românii au talent".Urmăriţi aici prestaţia lui Valentin Dinu - melodia "Wake me up"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici