VOCEA ROMÂNIEI: Brenciu şi Loredana au susţinut un duet emoţionant în memoria Mălinei Olinescu

Horia Brenciu şi Loredana au susţinut un duet emoţionant în memoria Mălinei Olinescu. Cei doi au cântat melodia artistei ”Mi-e dor de tine”.

2623 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Brenciu şi Loredana au susţinut un duet emoţionant în memoria Mălinei Olinescu

VOCEA ROMÂNIEI: Brenciu şi Loredana au susţinut un duet emoţionant în memoria Mălinei Olinescu

VEZI AICI CUM AU CÂNTAT CEI DOI

Cântăreaţa Mălina Olinescu s-a sinucis, în noaptea de duminică spre luni, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord din Bucureşti. Mălina Olinescu avea 37 de ani şi era fiica cântăreţei Doina Spătaru şi a actorului Boris Olinescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici