VOCEA ROMÂNIEI: Care sunt concurenţii care merg în show-urile "Live" - FOTO, VIDEO

Lupta pentru un loc în show-urile "Live" de la VOCEA ROMÂNIEI s-a încheiat marţi, când ultimii concurenţi din etapa "Confruntărilor" s-au duelat pe scena show-ului de la Pro TV. La finalul celei de-a treia ediţii a "Confruntărilor", antrenorii şi-au definitivat echipele, alegându-şi cei şase elevi cu care vor apărea în prima etapă live.

1174 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Care sunt concurenţii care merg în show-urile "Live" - FOTO, VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI: Care sunt concurenţii care merg în show-urile "Live"

Primul duel al serii a fost cel dintre Fely Donose şi Cristina Bondoc, din echipa lui Marius Moga.

După ce în ediţiile precedente au avut schimburi de replici destul de aprinse, Marius Moga şi Horia Brenciu au dovedit că sunt profesionişti, care apreciază o voce excepţională atunci când o aud. Horia s-a ridicat în picioare şi a aplaudat duetul celor două eleve ale lui Marius Moga.

"S-au întâlnit două profesioniste pe scena. Cristina a avut nişte artificii foarte frumoase, iar Fely are un timbru foarte rar", le-a laudat Horia Brenciu.

"Îmi pare rău că nu sunt în locul lui Marius ca să imi permit s-o aleg pe Fely. Ai un timbru senzational", a spus şi Monica Anghel.

În final, Moga a ales să meargă mai departe cu Fely Donose.

PRIMUL DUET AL SERII

A urmat un duet pentru echipa lui Horia Brenciu, cel dintre Julie Mayaya şi Ovidiu Lazăr, cea aleasă fiind Julie.

CUM AU CÂNTAT JULIE ŞI OVIDIU

Dintre Matei Sorescu şi Mihail Gheorghe, Smiley a ales să meargă în etapele live cu Mihail, iar Loredana a ales-o pe Daria Corbu în detrimentul Teodorei Secui în primul duel al echipei din această seară.

A urmat un alt duel emoţionant pentru echipa lui Moga, cel dintre Oana Raluca Muntean şi Robert Reamzy, tânărul care a impresionat la audiţiile pe nevăzute cântând o melodie a lui Michael Jackson.

Robert a avut mari dificultăţi în a stăpâni piesa aleasă de Moga, însă juraţii au apreciat prestaţia sa la duel. "Ai reuşit să-ţi personalizezi stilul şi să devii tu, felicitări! Cât despre Oana, nu m-a convins în seara asta", a spus Loredana.

"Mie mi-a plăcut că a intrat timid pe scena şi când a deschis gura mi-am schimbat orice părere", a spus Şerban, co-antrenorul din echipa lui Smiley.

"Eu cred că şi Robert, şi Oana mai au de învăţat. Nu cred că vreunul are şanse să ajungă "Vocea Romaniei", dar în seara asta o să aleg să merg mai departe cu Robert", a fost decizia lui Marius Moga.

VEZI AICI CUM AU CÂNTAT OANA ŞI ROBERT

La următorul duel, Horia Brenciu a ales să meargă mai departe cu Maria Cojocaru, considerând că aceasta a fost mai bună decât Mihai Grigoraş.

Pentru echipa lui Smiley au urmat Tibi Scobiola şi Cristina Caramarcu.

"N-ai cum să nu simţi siguranţa lui Tibi când cântă. El deja se concentreaza la mimică, la cum să joace momentul. Ea a compensat prin seninătate şi prospeţime", a spus Marius Moga despre interpretarea celor doi.

"Dacă s-ar fi inventat un aparat care să transpună emoţia în versuri, ar fi ieşit cea mai frumoasă poezie din lume", crede Şerban, co-antrenor în echipa lui Smiley.

Smiley a decis că Tobi Scobiola merită să meargă mai departe.

DUELUL DINTRE TIBI ŞI CRISTINA

Loredana i-a trimis în ring pe Răzvan Ştef şi Nicoleta Gavriliţă, cu o piesă a lui Elton John.

"Mi-a plăcut foarte mult. Aţi putea să cântaţi toata viaţa împreuna, vă potriviti foarte bine pe scenă", le-a spus Smiley.

Monica Anghel, in schimb, a fost dezamagită: "Mă aşteptam ca acest duet să se termine cu un sărut. Trebuie să facem totul pentru "Vocea Romaniei". Sărutul era la impuse", a mai glumit ea.

"Aţi creat magie şi asta trebuie să se întâmple pe scenă", i-a laudat antrenoarea lor. Chiar daca i-a fost "teribil de greu" să aleaga, dupa cum ea insăşi a mărturisit, Loredana a hotărât să mearga în etapa urmatoare cu Nicoleta.

CUM AU CÂNTAT RĂZVAN ŞI NICOLETA

La ultimul duel din echipa sa, Marius Moga a decis să o aleagă pe Monica Odagiu, în dauna Monicăi. Merişan.

Dintre cei rămaşi, doi participanţi din fiecare echipă au intrat apoi la "Cântecul decisiv", ei interpretând încă o dată melodia pe care au cântat-o la "Audiţiile pe nevăzute".

Astfel, Horia Brenciu i-a ales pe primii cinci concurenţi din echipa sa ca fiind: Simon-Vlad Mihail, Maria Cojocaru, Dalma Kovacs, Julie Mayaya şi Ioana Cristea. După cantecul decisiv, interpretat de Camelia Sterea şi Laurian Marta, cel ales a fost Laurian.

La randul său, Smiley i-a ales pe Tibi Scobiola, Loredana Ciobotaru, Mihail Gheorghe, Andreea Olariu şi Silviu Paşca. După cântecul decisiv, Laura Gherescu a fost cea care a primit şansa de a merge mai departe în detrimentul lui George Liliac.

Echipa lui Marius Moga este formată din: Fely Donose, Vizi Imre, Cezar Dometi, David Bryan şi Robert Reamzy. Ultimul loc i-a revenit Mariei Mirabela Cizmaru, care a trecut de Monica Odagiu la cântecul decisiv.

Iar Loredana a ales să meargă în show-urile live cu: Ciprian Teodorescu, Teodor Manciulea, Cristi Nistor, Daria Apostu şi Ana-Maria Alexie. Nicoleta Gavriliţă a obţinut ultimul loc, trecând de Ricardo Caria.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici