VOCEA ROMÂNIEI: Inna, Antonia, Pacha Man şi Andi Moisescu, în duet cu finaliştii

Inna, Antonia, Pacha Man şi Andi Moisescu sunt vedetele care vor cânta alături de concurenţii de la "Vocea României", miercuri, a doua zi de Crăciun, când va avea loc marea finală a show-ului de la Pro TV, informează televiziunea.

801 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Inna, Antonia, Pacha Man şi Andi Moisescu, în duet cu finaliştii

VOCEA ROMÂNIEI: Inna, Antonia, Pacha Man şi Andi Moisescu, în duet cu finaliştii

După ce a făcut parte din publicul de la "Vocea României", curioasă să vadă care este atmosfera în platou, Inna ajunge acum direct pe scenă. Artista a pregătit un super duet alături de Cristi Nistor, concurentul din echipa Loredanei. Cei doi vor interpreta piesa "Eternal flame", a celor de la Bengals.

Smiley scoate şi el artileria grea şi o aduce pe scena de la "Vocea României" pe Antonia, care este gata să facă show alături de Tibi Scobiola. Piesa aleasă de ei, "Endless love" (Mariah Carey şi Luther Vandross), va fi cu siguranţă unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii.

Marius Moga este gata să arate publicului tot ce poate Vizi Imre şi să-l convingă că are tot ce-i trebuie pentru a câştiga marele titlu. Aşadar, în marea finală, Vizi Imre cântă alături de Pacha Man piesa "Acelaşi sânge".

Una dintre cele mai mari surprize, vine din partea echipei Horia Brenciu şi asta pentru că Julie Mayaya va cânta alături de Andi Moisescu, un colaj de piese româneşti, una şi una. "Cariera mea muzicală a început alături de Horia, la un eveniment caritabil care a avut loc într-un club, şi a continuat anul asta la Sala Palatului în spectacolul 'My way'. Aşadar, am cântat în club, am umplut Sala Palatului, am ajuns direct în finala de la 'Vocea României', cred că e momentul să pregătesc un turneu de retragere. Lăsând gluma deoparte, mă bucur foarte mult să susţin o voce atât de bună. Am pregătit chiar şi un tricou pentru finală!", a declarat Andi.

A doua zi de Crăciun, începând cu ora 20.30, show-ul "Vocea României" de la Pro TV îşi va desemna câştigătorul. În marea finală se vor lupta Julie Mayaya, Cristi Nistor, Tibi Scobiola şi Vizi Imre. Elevii lui Horia Brenciu, Loredana, Smiley şi Marius Moga sunt pregătiţi să cucerească scena şi să demonstreze publicului că merită titlul de "Vocea României". Marele câştigător va primi un premiu în valoare de 100.000 de euro şi un contract cu Universal Music România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici