VOCEA ROMÂNIEI: Loredana şi Moga şi-au adus echipele în ring. Cine sunt concurenţii care merg în show-ul din 6 decembrie

Marţi seară a fost rândul Loredanei şi al lui Marius Moga să îşi aduca echipele în ring. La fel ca în ediţia precedentă, publicul a avut un cuvânt greu de spus.

1094 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Loredana şi Moga şi-au adus echipele în ring. Cine sunt concurenţii care merg în show-ul din 6 decembrie

VOCEA ROMÂNIEI: Loredana şi Moga şi-au adus echipele în ring. Cine sunt concurenţii care merg în show-ul din 6 decembrie

După prestaţia celor 10 concurenţi, telespectatorii şi-au votat favoriţii. Primii doi concurenţi din fiecare echipă au fost salvaţi direct de public. Antrenorii au ales şi ei un concurent, în vreme ce ceilalţi doi au intrat la duel. În funcţie de prestaţia lor, antrenorul a decis cine va continua concursul.

Aşadar, după ediţia de marţi, atât Loredana, cât şi Marius Moga au rămas cu câte patru concurenţi pentru ediţiile viitoare.

În etapa următoare Moga merge cu Oana Radu, Liviu Teodorescu, Aldo Blaga şi Cristian Sanda.

Cele patru nume din echipa Loredanei cu care artista merge în faza următoare a show-ului sunt Dragoş Chircu, Iulian Canaf, Alexandra Crăescu şi Oana Brutaru.

Vezi cine a făcut-o pe Loredana să plângă

Ben Saunders, câştigătorul The Voice of Holland, care a întors scaunele în 3 secunde, invitat special la Vocea României. Ascultă-l şi tu!

Ascultă-l pe concurentul căruia Loredana i-a mulţumit că există

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici