VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2: Câţi concurenţi se luptă pentru marele premiu şi care au fost cele mai bune momente din sezonul 1

Show-ul "Vocea României" revine, marţi, de la ora 20.15, la Pro TV, cu un nou sezon ce promite o confruntare şi mai aprigă între cei patru antrenori de super talente - Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga.

2446 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2: Câţi concurenţi se luptă pentru marele premiu şi care au fost cele mai bune momente din sezonul 1

VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 2: Câţi concurenţi se luptă pentru marele premiu şi care au fost cele mai bune momente din sezonul 1

 Zeci de voci dintre cele mai bine antrenate, cântăreţi consacraţi sau aflaţi la început de drum, foşti concurenţi care au experimentat deja bucuria succesului şi celebritatea şi patru antrenori hotărâţi să exploateze la maximum talentul celor aflaţi în concurs se vor întâlni din nou la Pro TV, în cel de-al doilea sezon al show-ului total "Vocea României" la Pro TV.

Din 25 septembrie, în fiecare marţi, de la ora 20.15, emisiunea pe care milioane de români au urmărit-o cu sufletul la gură se va întoarce la Pro TV, cu un nou sezon ce promite o confruntare şi mai aprigă între cei patru antrenori de super talente.

Smiley, Horia Brenciu, Loredana şi Marius Moga vor lansa fiecare în competiţie câte 14 concurenţti, cu doi mai mult de fiecare faţă de sezonul trecut. Lupta pentru premiul de 100.000 de euro şi titlul de "Vocea României" se va dovedi mai dură decât în sezonul trecut, pentru că, alături de concurenţii care au convins juriul prin calităţile lor vocale se vor afla şi artişti care fac deja parte din peisajul muzical românesc. Prin poarta către celebritate care este "Vocea României" se pregătesc să treacă Tibi Scobiola, Dalma - pe care telespectatorii Pro TV au putut să o vadă şi să o asculte şi la "Land of Jokes", David Bryan, solistul trupei Hotel FM, câştigătorii selecţiei nationale Eurovision 2011, Elena Vasile, solista trupei Electric Fance, Cristi Nistor şi Andreea Olariu, pentru a enumera numai câteva nume impuse deja în muzica românească.

Foştii concurenţi Ştefan Stan, Cristian Sanda, Iuliana Puşchilă, Dragoş Chircu, Oana Brutaru, Daniel Max Dragomir, Robert Patai, Irina Tănase, Vlad Gliga şi Alina Toma se vor afla şi ei în platoul emisiunii "Vocea României" pentru a fi alături de foştii lor antrenori, dar şi pentru a urmări concurenţii care vor trece prin aceleaşi emoţii ca şi ei.

ASCULTĂ AICI CUM AU CÂNTAT ÎMPREUNĂ ŞTEFAN ŞI ANDRA

ASCULTĂ CUM A CÂNTAT DRAGOŞ ŞI LOREDANA "CON TE PARTIRO"

DUETUL IULIANA-BRENCIU CU PIESA "TIME OF MY LIFE"

CUM A CÂNTAT CRISTIAN "ADAGIO" A LAREI FABIAN CU SOPRANA FEILICIA FILIP

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici