VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3 - Concurentul care l-a lăsat pe Moga cu ochii în lacrimi: "Ai declanşat o revoluţie. Nu-mi găsesc cuvintele" - FOTO, VIDEO

Voci puternice s-au auzit şi în această ediţie la emisiunea "Vocea României". Dintre toţi concurenţii care au urcat pe scenă, unul i-a impresionat cel mai mult pe cei patru antrenori, reuşind să aducă lacrimi în ochii lui Marius Moga.

5311 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3 - Concurentul care l-a lăsat pe Moga cu ochii în lacrimi: "Ai declanşat o revoluţie. Nu-mi găsesc cuvintele" - FOTO, VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3 - Concurentul care l-a lăsat pe Moga cu ochii în lacrimi: "Ai declanşat o revoluţie. Nu-mi găsesc cuvintele" - FOTO, VIDEO

Florin Mândru le-a facut o surpriză celor trei antrenori care au întors scaunele. Loredana, Moga si Brenciu au rămas fără cuvinte când l-au vazut pe concurentul care a venit la "Vocea României", la Pro Tv, chiar dacă este obligat să se deplaseze într-un scaun cu rotile.

Florin a mărturisit că a ramas imobilizat în scaun în 1993, in urma unui accident de alpinism care l-a lasat cu coloana fracturată.

“Tu realizezi că ai facut o revoluţie venind aici? “ i-a spus Brenciu, iar Moga s-a declarat profund impresionat: “Îmi place emoţia din vocea ta, nu-mi găsesc cuvintele”. “Ai o voce superba şi un timbru special, gutural, bărbătesc, sexy. Cred că faptul că ai venit aici e un exemplu pentru toţi cei care care n-au avut curajul să vină la Vocea Romaniei”, i-a spus Loredana noului său concurent, care a ales-o pe diva şi datorită faptului că este născută exact în aceeaşi zi şi in acelaşi an ca şi soţia sa.

Vezi aici prestaţia lui Florin

Moldoveanca Elena Salaru l-a impresionat pe Smiley cu interpretarea melodiei “Bring me to Life” a celor de la Evanescence, iar a doua oară, atunci când a întors scaunul. “Eu cred că în seara asta "it was meant to be" ca Smiley să se întoarcă, dacă te duci lângă ea o să vezi o potrivire extraordinară”, i-a spus Brenciu colegului său.

Elena a venit la "Vocea Romaniei" însoţită de sora sa, adusă pe scenă de Bartoş. “Am văzut şi români fericiţi”, a fost concluzia prezentatorului, în timp ce Smiley le lua în braţe pe cele două fete, iar mama acestora a venit cu completarea din culise : “Îl facem pe Smiley un ginere”.

Vezi aici prestaţia Elenei

Premiul cel mare, de 100.000 de euro, este acordat de Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici