VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3 - O concurentă i-a pus în dificultate pe cei din juriu: "E bărbat sau femeie?"

Cea de a doua ediţie a show-ului Vocea României, sezonul 3, a adus în faţa membrilor juriului o concurentă care i-a impresionat şi i-a derutat în aceeaşi măsură.

1958 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3 - O concurentă i-a pus în dificultate pe cei din juriu: "E bărbat sau femeie?"

VOCEA ROMÂNIEI, sezonul 3 - O concurentă i-a pus în dificultate pe cei din juriu: "E bărbat sau femeie?"

Diana Arvinte a interpretat la show-ul "Vocea României" de la ProTV piesa American Woman, iar membrii juriului s-au întrebat reciproc: "E bărbat sau femeie, e fată sau bărbat?”.

Faptul că i-a derutat nu şi-a pus amprenta asupra modului în care membrii juriului au evaluat prestaţia Dianei Arvinte. Loredana şi Horia Brenciu au fost impresionaţi de vocea ei şi au întors scaunele.

“Asta da apariţie! Ai o voce incredibilă, unică!”, a exclamat Loredana, în timp ce Horia Brenciu a spus: "Eşti singura voce care a cântat şi piese din repertoriul masculin".

VEZI AICI PRESTAŢIA DIANEI ARVINTE

Diana a ales să facă parte din echipa lui Horia Brenciu.

O altă concurentă care i-a făcut pe Loredana şi pe Horia Brenciu să întoarcă scaunele a fost tot o Diana, Diana Ana Kalmar. Ea a interpretat piesa “Next to me”.

Loredana s-a întors prima şi i-a spus “Vreau să fii în echipa mea!” după ce Diana a terminat de cântat melodia. Horia Brenciu a încercat să o convingă în stilul lui caracteristic să facă parte din echipa lui:  “Abia aştept să te iau în braţe! Mă urc acum pe scaun”.

În cele din urmă, Diana a ales-o pe Loredana.

VEZI AICI PRESTAŢIA DIANEI KALMAR

Un tânăr care seamănă foarte tare cu Marius Moga, Angelo Simonică, şi care a participat şi la "Românii au talent", a ajuns tocmai în echipa lui Moga.

"Ai potenţial să faci treabă bună cu timbrul ăsta, bun venit în echipa mea!", i-a spus Moga.

VEZI AICI PRESTAŢIA LUI ANGELO SIMONICĂ

Premiul cel mare, de 100.000 de euro, este acordat de Cosmote.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici