VOCEA ROMÂNIEI: Tensiune, duete sub aşteptări, dar şi interpretări remarcabile în a doua ediţie a Confruntărilor - VIDEO

A doua ediţie a Confruntărilor din show-ul "Vocea României" a fost una plină de tensiune, atât în ring, dar mai ales în juriu, antrenorii având schimburi dure de replici în încercarea de a-şi susţine elevii sau alegerile făcute.

2146 afișări
Imaginea articolului VOCEA ROMÂNIEI: Tensiune, duete sub aşteptări, dar şi interpretări remarcabile în a doua ediţie a Confruntărilor - VIDEO

VOCEA ROMÂNIEI: Tensiune, duete sub aşteptări, dar şi interpretări remarcabile în a doua ediţie a Confruntărilor - FOTO, VIDEO (Imagine: Mediafax Foto)

Primii concurenţi care au urcat în ring au fost Laurian Manta şi Maria Alexievici, din echipa lui Horia Brenciu, cei doi interpretând piesa “Pleacă” a trupei Vank. Antrenorul a caracterizat duelul ca pe unul plin de "tinereţe, copilărie şi bucurie scenică".

”Ati fost adorabili”, i-a felicitat Loredana, “iar tu ai o obrăznicie care îmi place foarte mult şi care îţi dă un aer rebel”, i-a spus Mariei.

După mai multe minute de gândire, Horia Brenciu a decis să meargă mai departe cu Laurian.

CUM AU CÂNTAT LAURIAN ŞI MARIA

Din echipa lui Smiley au intrat primii în ring Eduard Buday şi George Liliac, concurentul ales să meargă mai departe fiind George.

Următorul duel a fost cel din echipa lui Marius Moga, dintre David Bryan şi Marcel Roşca.

Acest duet a dat naştere unor discuţii lungi şi aprinse între membrii juriului. Loredana i-a reproşat lui David Bryan că a cântat sub ton: "Într-un fel sunt puţin dezamagită, sincer, îmi place foarte mult David, îmi pare că piesa la inceput nu ţi-a pus deloc în valoare vocea, ai fost foarte sub ton", a spus Loredana, iar Horia l-a mustrat pentru faptul că s-a intimidat atunci cand nu l-a mai ajutat casca.

Dar, antrenorul Moga i-a ţinut partea cu argumente înţepătoare: ”Mie nu mi s-a părut ca a cântat fals. Nu mi s-a părut corect ce a zis Loredana, ar trebui sa dea replay la ea, la vreo două dueluri. Atunci când cântă cineva din echipa mea care pare că ar avea şanse să câştige Vocea României, nu scapă ocazia extrema dreaptă să-mi calce în picioare un pic ce am muncit. Am înteles, asa e jocul”.

VEZI AICI CUM AU CÂNTAT DAVID ŞI MARCEL

Ştefan Gheorghiu (39 de ani) şi Ana Maria (17 ani), din echipa Loredanei au luptat pentru un loc în etapa a treia a concursului.

A fost aleasă Ana Maria.

A urmat un alt duel pentru echipa lui Horia Brenciu, cel dintre Marius Bălan şi Dalma Kovacs. Brenciu a ales pentru cei doi piesa "Somebody that I use to know" a lui Gotye, care le-a dat mari bătăi de cap concurenţilor.

Duelul a generat din nou un conflict între Marius Moga şi Horia Brenciu. Moga a susţinut că a existat o singură voce, cea a Dalmei, în timp ce Marius nu a cântat bine.

În final, Brenciu a ales să meargă mai departe cu Dalma.

Au urmat Ricardo Carinha şi Gheorghe Vijai "Daddy" din echipa Loredanei.

Părerile juriului au fost unanime în a spune că cei doi nu s-au descurca bine. Loredana l-a ales pe Ricardo.

Experimentata Elena Vasile, fosta concurentă la Eurovision, s-a duelat cu simpatica Loredana Ciobotaru pe ritmuri de rock, mai exact pe piesa “Crying” a celor de la Aerosmith.

Smiley a fost cucerit de atitudinea şi vitalitatea Loredanei.

ASCULTĂ DUETUL SERII

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici