Voci extraordinare şi contorsionism, printre surprizele celei de-a treia ediţii "Românii au talent"

Talente diverse, oameni cu voci extraordinare, numere de circ şi contorsionism, beatbox şi dans vor fi ingredientele celei de-a treia ediţii a emisiunii "Românii au talent", difuzată vineri seară, de la ora 20.30, la Pro TV, informează televiziunea.

63 afișări
Imaginea articolului Voci extraordinare şi contorsionism, printre surprizele celei de-a treia ediţii "Românii au talent"

Voci extraordinare şi contorsionism, printre surprizele celei de-a treia ediţii "Românii au talent"

Surprizele se vor ţine lanţ şi în cea de-a treia ediţie a emisiunii "Românii au talent", difuzată de Pro TV vineri seară, cu momente de muzică, dans şi contorsionism care vor declanşa din nou ropote de aplauze, lacrimi şi hohote de râs.

După două ediţii cu audienţe extraordinare şi momente spectaculoase care i-au impresionat pe juraţi şi au ridicat publicul în picioare, vineri seară urmează la Pro TV o nouă ediţie a emisiunii "Românii au talent", care va scoate la iveală noi talente de excepţie.

Aşa cum cei prezenţi pe scena "Românii au talent", în cele două ediţii difuzate până în prezent la Pro TV, au făcut ca numele lor să se afle pe buzele tuturor şi să fie admiraţi de o ţară întreagă, şi cea de-a treia ediţie a emisiunii "Românii au talent" va scoate la iveală noi talente veritabile.

Juraţii Andra, Andi Moisescu şi Mihai Petre vor avea din nou ocazia să trimită în etapa următoare a emisiunii oameni talentaţi, înzestraţi cu calităţi extraordinare, oameni curajoşi, lipsiţi de orice inhibiţie, încrezători în talentul şi şansa lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici