Voci surprinzătoare şi acrobaţii uluitoare, vineri, la "Românii au talent"

Cea de-a doua ediţie a emisiunii "Românii au talent", care va fi difuzată vineri, de la ora 20.30, la Pro TV, le reezervă telespectatorilor alte surprize de proporţii - numere incredibile de acrobaţie, dresaj şi voci extraordinare, informează postul de televiziune.

90 afișări
Imaginea articolului Voci surprinzătoare şi acrobaţii uluitoare, vineri, la "Românii au talent"

Voci surprinzătoare şi acrobaţii uluitoare, vineri, la "Românii au talent"

După un debut exploziv, cu audienţe incredibile şi cu oameni talentaţi care au ridicat pur şi simplu sala în picioare şi i-au lăsat pe juraţi muţi de admiraţie sau i-au făcut să râdă în hohote, vineri, Pro TV difuzează cea de-a doua ediţie a emisiunii "Românii au talent".

După prima ediţie a emisiunii "Românii au talent", numele lui Narcis Iustin Ianău a ajuns pe buzele tuturor şi a făcut înconjurul ţării în numai câteva ore, iar filmuleţul cu prestaţia sa de la Pro TV a avut zeci de mii de vizualizări. Mai mult decât atât, talentul său l-a făcut pe Narcis Iustin Ianău vedetă peste noapte chiar şi peste hotare. Ştirea despre talentul cu care este înzestrat a fost una dintre principalele informaţii difuzate de o televiziune din Canada, unde s-a spus că tânărul în vârstă de 16 ani din România a detronat-o pe celebra Susan Boyle.

La fel de surprinzători au fost şi Viorica şi Emil Luca, dansatori care au făcut nu mai puţin de 116 piruete, "Veveriţele vesele", trupa de travestiţi din Cluj care s-a dovedit a fi "plăcerea vinovată" a lui Mihai Petre, Cristian Novac zis Robo, care a electrizat publicul cu mişcările sale incredibile, magicianul Eduard Malita şi iubita lui, Bianca Onita, Felea Mădălina, care a uimit toată sala cu numărul său spectaculos de gimnastică la bară şi gemenii Paul şi Virgil Păunescu care au încântat şi amuzat în egală măsură sala şi publicul cu vocile şi mişcările lor de dans.

Cea de-a doua ediţie a emisiunii "Românii au talent", care va fi difuzată vineri, le rezervă telespectatorilor alte surprize de proporţii. Întreaga audienţă va fi luată din nou prin surprindere de numere incredibile de acrobaţie, dresaj şi de voci extraordinare care vor lăsa juriul fără replică. Unii concurenţi vor smulge ropote de aplauze, alţii vor provoca hohote de râs, iar unii vor impresiona până la lacrimi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici