Vogue anulează un interviu cu M.I.A. pentru că artista militează împotriva vaccinării

Revista Vogue a anulat un interviu pe care îl avea planificat cu artista hip hop engleză M.I.A din cauza comentariile sale controversate despre vaccinarea împotriva coronavirusului.

500 afișări
Imaginea articolului Vogue anulează un interviu cu M.I.A. pentru că artista militează împotriva vaccinării

Vogue anulează un interviu cu M.I.A. pentru că artista militează împotriva vaccinării

Cântăreaţa, în vârstă de 44 de ani, al cărei nume real este Mathangi Arulpragasam, a recunoscut pe social media luna trecută că este împotriva imunizării împotriva bolilor potenţial mortale şi a spus că „preferă moartea” în locul vaccinului pentru coronavirus.

Recent, interpreta celebrei piese “Paper planes” a împărtăşit cu fanii săi o captură de ecran a unui mesaj WhatsApp de la un editor Vogue şi a a dezvăluit că revista a renunţat să o mai pună pe coperta numărului din august. 

 

Reprezentanţii Vogue au confirmat că au luat această decizie pentru că îi susţin pe cei care lucrează din greu pentru a reuşi să găsească şi să producă un vaccin împotriva COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici