Vogue: Meghan Markle, printre cele mai influente femei

Fosta actriţă americană Meghan Markle, soţia prinţului Harry, creatoarea de modă Stella McCartney şi scriitoarea J. K. Rowling se numără printre cele mai influente 25 de femei din Marea Britanie, potrivit ediţiei locale a revistei Vogue, care a publicat în premieră o astfel de listă.

780 afișări
Imaginea articolului Vogue: Meghan Markle, printre cele mai influente femei

Vogue: Meghan Markle, printre cele mai influente femei

Numele actualei ducese Meghan de Sussex se află alături de cel al lui Ruth Davidson, şeful conservatorilor scoţieni, al Stellei McCartney şi al autoarei seriei "Harry Potter", J. K. Rowling, pe lista inaugurală The Vogue 25.

Editorii revistei au inclus pe această listă nume feminine influente din diverse domenii, precum divertisment, ştiinţă, politică, media, justiţie.

Markle, a cărei căsătorie cu prinţul William al Marii Britanii, pe 19 mai, a fost urmărită în lumea întreagă, a fost descrisă drept "una dintre cele mai recognoscibile femei din lume".

De asemenea, editorii revistei scriu despre McCartney că aceasta conduce "una dintre casele de modă cele mai puternice, inovatoare şi independente".

Pe aceeaşi listă au mai fost incluse, printre altele, avocata pentru drepturile omului Amal Clooney, cântăreaţa Dua Lipa, modelele Adwoa Aboah şi Edie Campbell şi COO Manchester United, Collette Roche.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici