Votca rusească, promovată pe internet ca un produs care "ameliorează starea de sănătate"

Votca rusească a fost prezentată de o companie de publicitate specializată în campanii online drept un produs care "ameliorează starea de sănătate", informează en.rian.ru.

102 afișări
Imaginea articolului Votca rusească, promovată pe internet ca un produs care "ameliorează starea de sănătate"

Votca rusească, promovată pe internet ca un produs care "ameliorează starea de sănătate" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cadrul unei campanii de promovare online, realizată de compania Direct Line, se afirmă că "votca ameliorează digestia şi îi ajută pe oameni să se vindece de răcelile comune şi de durerile de cap".

Creatorii aceluiaşi spot publicitar susţin că votca rusească "diminuează oboseala şi alungă starea de proastă dispoziţie".

În această reclamă online sunt prezentate fotografiile a două branduri renumite de votcă - Altai şi Belaya Beryozka.

Spotul nu conţine avertismentul obligatoriu referitor la pericolele cauzate de abuzul de alcool.

Compania de publicitate Direct Line este anchetată în prezent de reprezentanţii Biroului Federal pentru legislaţie antimonopol din regiunea Samara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici