Vrei o rochie de mireasă ca cea a Bellei Swan din Twilight? Vezi de unde o poţi cumpăra

Rochia de mireasă pe care personajul Bella Swan a purtat-o în scena nunţii din al patrulea film din seria "Amurg/ Twilight", realizată de creatoarea de modă Carolina Herrera, va fi produsă în serie şi comercializată în magazinele designerului, în 2012.

1003 afișări
Imaginea articolului Vrei o rochie de mireasă ca cea a Bellei Swan din Twilight? Vezi de unde o poţi cumpăra

Vrei o rochie de mireasă ca cea a Bellei Swan din Twilight? Vezi de unde o poţi cumpăra

Rochia va fi vândută în reţeaua de magazine CHNY deţinută de Carolina Herrera, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al acestei creatoare de modă.

În filmul "Saga Amurg: Zori de Zi-Partea I", personajul Bella Swan poartă o rochie albă cu mâneci lungi, are părul ridicat într-un coc şi un voal simplu prins cu un mic pieptene. Bella, interpretată de actriţa Kristen Stewart, se căsătoreşte în această scenă cu vampirul Edward Cullen, interpretat de britanicul Robert Pattinson.

Carolina Herrera a creat special această rochie pentru scena nunţii şi s-a declarat flatată de faptul că a fost aleasă pentru a crea ţinuta.

"Am vrut să creez un moment magic pentru nunta lor. Ea este o fată inocentă, care şi-a găsit prima ei mare dragoste. În această scenă, este vorba de dragoste, de magie", a declarat Carolina Herrera pe covorul roşu, cu ocazia premierei filmului, la sfârşitul săptămânii trecute.

Până la ora publicării acestor informaţii, filmul "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I" a obţinut deja încasări de peste 291 de milioane de dolari pe plan internaţional.

Primele trei lungmetraje din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz, şi "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade - au obţinut împreună încasări de 1,8 miliarde de dolari.

Al patrulea film din franciză se intitulează "Saga Amurg: Zori de Zi/ Twilight: Breaking Dawn". Producătorii americani au decis să lanseze acest film în două părţi, iar "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I" a fost lansată pe marile ecrane pe 18 noiembrie. Cea de-a doua parte va fi lansată în Statele Unite pe 16 noiembrie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici