"Vrei să te însori cu mine?", cu Sandra Bullock, în fruntea box office-ului nord-american

Filmul romantic "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal", cu Sandra Bullock în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, dominat săptămâna aceasta de comedii şi pelicule de aventuri uneori rocamboleşti.

774 afișări
Imaginea articolului "Vrei să te însori cu mine?", cu Sandra Bullock, în fruntea box office-ului nord-american

"Vrei să te însori cu mine?", cu Sandra Bullock, în fruntea box office-ului nord-american (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Comedia romantică "Vrei să te însori cu mine?", produsă de studiourile Disney, în care Sandra Bullock joacă alături de Ryan Reynolds, a obţinut încasări de 34,11 milioane de dolari.

Filmul "Vrei să te însori cu mine?" a detronat o altă comedie, "Marea Mahmureală/ The Hangover", care a coborât pe locul al doilea. Filmul prezintă povestea a trei buni prieteni, care, după o petrecere a burlacilor îndelung udată cu alcool, constată că viitorul ginere a dispărut. Această peliculă a obţinut, de vineri până duminică, încasări de 26,86 milioane de dolari, după un debut fulminant, în urmă cu doar zece zile, ajungând la o sumă totală de 152,92 milioane de dolari.

Pe locul al treilea  în box office-ul nord-american s-a clasat filmul de animaţie "Deasupra tuturor/ Up", produs de studiourile Pixar, care, la sfârşitul săptămânii trecute, a vândut bilete în valoare de 21,34 milioane de dolari (225 de milioane de dolari în total).

Comedia "Anul unu/ Year One", în regia lui Harold Ramis, cu Jack Black în rolul unui vânător-culegător preistoric nu foarte inspirat, a ocupat a patra poziţie, cu încasări de 20,2 milioane de dolari.

Filmul de acţiune "S-a furat un tren/ The Taking of Pelham 1 2 3", cu Denzel Washington şi John Travolta, a coborât pe poziţia a cincea, cu încasări de 11,3 milioane de dolari, în timp ce comedia "O noapte la muzeu 2/ Night at the Museum: Battle of the Smithsonian", cu Ben Stiller, a coborât două poziţii, până pe locul al şaselea, după ce a obţinut încasări de 7,3 milioane de dolari.

Filmul "Star Trek: Un nou început" se menţine pe poziţia a şaptea, cu încasări de 4,7 milioane de dolari de vineri până duminică, totalizând 239,4 milioane de dolari de la lansarea pe marile ecrane.

"Land of the Lost", un film science-fiction de acţiune, în care Will Ferrell are de înfruntat dinozauri şi insecte uriaşe, pierde trei locuri şi coboară pe a opta poziţie, cu încasări de 3,98 milioane de dolari, iar comedia "Imagine That", cu Eddie Murphy în rolul principal, a coborât tot trei locuri, până pe poziţia a noua, reuşind să încaseze 3,1 milioane de dolari la sfârşitul săptămânii trecute.

Lungmetrajul SF "Terminator - Salvarea", cu actorul Christian Bale în rolul principal, încheie topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 3,07 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici