Weekend special "M Is For Michael - Remember MJ", la MTV

MTV dedică weekend-ul 25 - 27 iunie memoriei regretatului rege al muzicii pop Michael Jackson, prezentând o serie de programe şi ediţii speciale sub genericul "M Is For Michael - Remember MJ", informează postul de televiziune.

57 afișări
Imaginea articolului Weekend special "M Is For Michael - Remember MJ", la MTV

Weekend special "M Is For Michael - Remember MJ", la MTV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În acest weekend dedicat regelui muzicii pop, MTV îşi va răsfăţa telespectatorii cu programe şi ediţii speciale. Artişti celebri, precum Justin Timberlake, Chris Brown, Alien Ant Farm, P. Diddy şi Ne-Yo, îşi vor aduce aminte de Michael şi de influenţa pe care starul a avut-o asupra carierei lor.

O ediţie specială "MTV Idol" va furniza telespectatorilor detalii din viaţa şi cariera artistului. La rândul său, David Guest va prezenta un top cu cele mai bune 40 de melodii ale starului. Pe durata weekend-ului special dedicat artistului, MTV le va oferi fanilor lui Michael o sumedenie de surprize.

Anul trecut, MTV, ProFM şi Nova Music/Sony Music au reuşit să transforme ziua de naştere a lui Michael Jackson (29 august) într-un eveniment pe care fanii români ai artistului şi-l vor aminti cu siguranţă mult timp. Datorită celor 19.000 de semnături strânse atunci pe site-ul ProFM, starul a primit un omagiu din partea tuturor celor care l-au iubit: o alee care îi poartă numele în Parcul Herăstrău din Bucureşti. Sorin Oprescu, primarul Capitalei, a participat la inaugurare alături de VJ Oana, de la MTV, şi Nono Semen, de la ProFM.

Chiar şi după moartea sa, Jackson reuşeşte să ţină prima pagină a ziarelor din toată lumea. Potrivit site-ului dailymail.co.uk, părinţii marelui artist, despărţiţi de ani de zile, au reuşit să facă front comun şi să se prezinte la Curtea Superioară de Justiţie din Los Angeles la audierea doctorului Conrad Murray, pe care familia îl consideră responsabil de moartea starului. Cei doi au fost însoţiţi de fraţii lui Michael, Jermaine şi Randy, şi de sora artistului, LaToya.

Judecătorul procesului, Michael Pastor, a refuzat însă să îi suspende lui Conrad Murray licenţa de practică medicală. Decizia nu a fost influenţată nici de miile de fani sosiţi în faţa Curţii Superioare de Justiţie din Los Angeles care cereau condamnarea lui Murray. Aceştia au scandat şi au ridicat bannere şi însemne prin care cereau să se facă dreptate în cazul starului decedat anul trecut, pe 25 iunie, din cauza unei supradoze de medicamente.

Ziarele care au publicat ştiri potrivit cărora tatăl starului îşi acuză soţia de neglijenţă şi lipsă de susţinere a fiului s-au vândut în mii de exemplare. La fel este de aşteptat să se întâmple şi în cazul jocurilor video ce urmează să fie lansate. Titanul francez al jocurilor video Ubisoft a realizat un joc video care le permite utilizatorilor să intre în pielea legendarului personaj. Directorul executiv Ubisoft, Yves Guillemot, a declarat că jocul "Beat it!" pe care îl va lansa în curând va combina muzica artistului Michael Jackson cu celebrele sale mişcări de dans şi îi va ajuta pe utilizatori să îşi însuşească abilităţile de dansator ale starului. Jucătorii vor avea, de asemenea, ocazia să cânte alături de Michael single-uri ca "Billie Jean" sau "Beat it", în timp ce performanţele lor vocale vor fi notate în joc.

Începând de vineri, 25 iunie, şi până duminică, MTV va difuza emisiuni despre cele mai importante momente ale vieţii lui Michael Jackson, iar artişti de renume vor vorbi despre viaţa, personalitatea şi despre muzica şi modul în care au fost influenţaţi de marele artist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici