White Lies vine la B'estfest, iar abonamentele la festival sunt suplimentate - VIDEO

Formaţia americană White Lies, revelaţia indie a anului 2009, a fost confirmată pe afişul B'estfest (1-5 iulie), aceasta urmând să concerteze în Ziua Zero a festivalului, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

41 afișări
Imaginea articolului White Lies vine la B'estfest, iar abonamentele la festival sunt suplimentate - VIDEO

White Lies (Imagine: www.myspace.com/whitelies)

De asemenea, după epuizarea celor 5.000 de abonamentele pentru zilele de 2, 3 şi 4 iulie, organizatorii au suplimentat numărul acestora cu încă 1.000.

Formată în 2007 de Jack Lawrence-Brown (tobe), Charles Cave (bass) şi Harry McVeigh (voce, chitară), trupa americană White Lies este considerată de fani şi de presa muzicală urmaşa celor de la Joy Division, sound-ul new wave şi post-punk aducându-le comparaţia şi cu alte trupe de renume precum Talking Heads, Editors, Interpol sau The Killers. White Lies au avut un debut incredibil la începutul anului 2008, cu piesa "Death", care a fost aleasă de BBC Radio 1 drept "cea mai hot înregistrare din lume" şi a ajuns şi pe primul loc în UK Chart.

Lansat pe piaţă la începutul acestui an, albumul de debut "To Lose My Life" are ca teme principale dragostea şi moartea, prezentate sub forma unei epopei post-punk, întinse pe parcursul a zece piese. Succesul materialului i-a propulsat pe băieţii de la White Lies pe scenele unor festivaluri celebre din Europa, precum Isle of Wight, T in the Park, Oxegen, Benicassim, Coachella şi Shockwaves NME Awards Tour.

Pe 1 iulie, White Lies va ajunge şi în România, unde va ocupa locul lăsat liber la B'estfest 2009 de Thievery Corporation, care au fost nevoiţi să-şi anuleze o serie de concerte, inclusiv pe cel de la Bucureşti.

Până în prezent, la B'estfest au mai fost anunţaţi artiştii şi trupele: The Killers, Patrice şi Snails (1 iulie), Ayo, Moby, Polarkreis 18, Motorhead, Les Elephants Bizarres şi Grimus (2 iulie), Klaxons, AB4, Orbital, Alternosfera şi Franz Ferdinand (3 iulie), Santana, The Charlatans, The Ting Tings, Gravity Co, Looptroop Rockers, The Mood şi Persona (4 iulie) şi Manowar, Holyhell, Trooper, Thunderstorm şi NeXuS, la Aftershock (5 iulie).

Biletele pentru Ziua Zero şi biletele de o zi (110 lei până pe 19 aprilie, 130 lei în perioada 20 aprilie - 30 iunie, 150 lei pe durata festivalului şi la intrare), precum şi cele pentru Aftershock (100 lei şi 150 lei, în funcţie de distanţa faţă de scenă) sunt disponibile pe www.myticket.ro şi în reţeaua Diverta.

To Lose My Life

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici