Whoopi Goldberg a mărturisit că a fost infidelă

Whoopi Goldberg i-a luat apărarea lui Jesse James, soţul Sandrei Bullock, acuzat de infidelitate, declarând că înţelege perfect motivele pentru care acesta a simţit nevoia să îşi înşele soţia, deoarece a fost ea însăşi infidelă în timpul celor trei mariaje ale sale, relatează femalefirst.co.uk.

404 afișări
Imaginea articolului Whoopi Goldberg a mărturisit că a fost infidelă

Whoopi Goldberg a mărturisit că a fost infidelă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandra Bullock s-a despărţit de Jesse James la începutul lunii martie, după ce presa americană a afirmat că acesta ar fi avut o aventură, care a durat 11 luni, cu modelul Michelle McGee în 2009. De atunci, numărul femeilor care declară în presă că ar fi avut aventuri de o noapte sau chiar relaţii de lungă durată cu Jesse James creşte pe zi ce trece.

Actriţa Whoopi Goldberg le-a cerut însă acelor persoane care îl critică pe Jesse James să aştepte înainte de a judeca, pentru a auzi şi ce are de spus soţul Sandrei Bullock, deoarece nu toate informaţiile publicate în tabloide sunt şi adevărate.

În plus, actriţa americană a declarat că ea înţelege perfect motivele pentru care unul dintre soţi îşi înşeală partenerul de viaţă, deoarece a făcut ea însăşi acest lucru atunci când era căsătorită.

"Mi-am înşelat soţul de cinci sau şase ori. Da, mi-am făcut de cap, deşi eram căsătorită. Şi eu am făcut greşeli. Se întâmplă uneori. Poate că încerca să găsească altceva", a mărturisit Whoopi Goldberg.

"Nu vreau să îl scuz şi să pretind că acolo s-a întâmplat cu totul altceva, însă poate că el şi-a dorit ceva frumos în viaţă (căsătoria cu un star de la Hollywood), dar nu a fost capabil să se descurce cu această situaţie. E doar o altă posibilitate", a adăugat actriţa americană.

Whoopi Goldberg s-a despărţit de primul ei soţ, Alvin Martin, în 1979, după o căsătorie care a durat cinci ani. Ea s-a căsătorit apoi cu David Claessen în 1986, iar acest mariaj a durat doi ani. Goldberg s-a căsătorit pentru a treia oară în 1994, dar mariajul ei cu Lyle Trachtenberg nu a durat decât un an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici