Whoopi Goldberg suferă de deficienţe auditive. Actriţa le recomandă celor care ascultă muzică la căşti să reducă volumul

Actriţa americană Whoopi Goldberg a anunţat că suferă de deficienţe auditive şi i-a îndemnat pe toţi pasionaţii de muzică să devină persoane "responsabile", reducând volumul atunci când ascultă muzică la căşti.

201 afișări
Imaginea articolului Whoopi Goldberg suferă de deficienţe auditive. Actriţa le recomandă celor care ascultă muzică la căşti să reducă volumul

Actriţa Whoopi Goldberg (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană a fost prezentă în luna iulie la evenimentul "So the World May Hear Awards", organizat de Starkey Hearing Foundation în onoarea bunei sale prietene Marlee Matlin, o actriţă americană care suferă de severe deficienţe de auz, informează femalefirst.co.uk.

Whoopi Goldberg a declarat într-un interviu recent că prezenţa ei la acea gală a avut la bază şi o motivaţie personală, deoarece a fost diagnosticată recent cu deficienţe auditive.

"Consider că pierderea auzului - de care suferă mii de persoane în lume, în diverse grade - în cazul meu, a fost cauzată de numărul mare de ani în care ascultam muzică la un volum foarte mare şi atât de aproape de sistemul delicat din urechea internă", a declarat Whoopi Goldberg pentru publicaţia National Enquirer.

Potrivit acestei publicaţii, Whoopi Goldberg a început deja să poarte o proteză auditivă care o ajută să audă sunetele cu tonalitate joasă.

Actriţa, devenită purtătoarea de cuvânt a Starkey Hearing Foundation, i-a îndemnat pe toţi tinerii din lume să reducă volumul atunci când ascultă muzică la căşti, pentru a nu avea parte de aceeaşi soartă ca şi ea în viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici