Will Smith a sugerat că va colabora cu rapperul Kanye West pentru a lansa un nou album

Actorul american Will Smith, în vârstă de 46 de ani, i-a făcut pe fanii lui să genereze o veritabilă frenezie pe reţelele de socializare, joi, după ce a sugerat că ar putea să lanseze din nou un album muzical, după o pauză de 10 ani, la care va colabora cu rapperul Kanye West.

89 afișări
Imaginea articolului Will Smith a sugerat că va colabora cu rapperul Kanye West pentru a lansa un nou album

Will Smith a sugerat că va colabora cu rapperul Kanye West pentru a lansa un nou album (Imagine: HEPTA)

Precedentul material discografic lansat de Will Smith s-a intitulat "Lost and Found" şi a apărut pe piaţă în anul 2005, informează contactmusic.com.

Într-o conferinţă de presă organizată la Londra cu ocazia unei proiecţii speciale pentru presă a noului său film, "Focus", starul hollywoodian a dezvăluit că a mers de curând într-un studio de înregistrări alături de rapperul Kanye West şi că a început să accepte sfaturi de la fiul său în vârstă de 16 ani, Jaden.

"Am mers într-un studio de înregistrări cu Kanye. Mă gândesc la această posibilitate. O explorez", a declarat Will Smith.

"Nu sunt încă sigur în legătură cu ceea ce voi face, dar explorez această posibilitate. Sunt într-o perioadă creativă. Fiul meu îmi spune că ar trebui să scriu pe o foaie de hârtie lucrurile care nu îmi plac. Nu pot să scriu versuri şi apoi să mă opresc, trebuie să continuu şi să le scriu pe toate. Nu am lucrat niciodată în acest stil înainte, dar cred că s-ar putea să fac o încercare", a adăugat el.

În cel mai recent film al său, "Focus", actorul Will Smith joacă rolul unui fost condamnat care ia sub aripa lui protectoare o femeie tânără şi atrăgătoare, interpretată de Margot Robbie, însă lucrurile se complică în momentul în care cei doi încep o relaţie amoroasă.

Acesta este primul rol principal pe care Will Smith îl interpretează după eşecul suferit cu filmul "After Earth" (2013), un lungmetraj desfiinţat de critici şi evitat de public. Actorul a recunoscut, de altfel, că a fost extrem de afectat de eşecul înregistrat de acest film în box office-ul nord-american.

Actorul şi cântăreţul Willard Christopher "Will" Smith, născut în 1968, a cunoscut succesul în lumea filmului odată cu serialul "Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air" (1990). Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul "Ali" (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal. Will Smith a jucat, de asemenea, în "Băieţi răi/ Bad Boys I şi II" (1995 şi 2003), în franciza "Bărbaţi în negru/ Men in Black", în "Ziua independenţei/ Independence Day", "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006) - alături de fiul său, Jaden Smith -, "Legenda vie/ I Am Legend" (2007), "Hancock" (2008) şi "Şapte suflete/ Seven Pounds" (2008). Filmul său cel mai recent este "1.000 post Terra/ After Earth", de M. Night Shyamalan, în care a jucat din nou alături de fiul său, Jaden Smith.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici