Will Smith pregăteşte o nouă versiune a serialului "Prinţul din Bel Air"

Actorul Will Smith pregăteşte o nouă versiune a serialului "Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air", care a fost difuzat în anii '90 şi l-a consacrat pe acesta în cariera cinematografică, potrivit contactmusic.com.

263 afișări
Imaginea articolului Will Smith pregăteşte o nouă versiune a serialului "Prinţul din Bel Air"

Will Smith pregăteşte o nouă versiune a serialului "Prinţul din Bel Air" (Imagine: Hepta)

În prezent în vârstă de 46 de ani, Will Smith - care a devenit celebru după ce a interpretat rolul principal în acest serial din anii '90 - se află în stadii incipiente în privinţa dezvoltării noii versiuni a show-ului, la care lucrează prin intermediul companiei sale Overbrook Entertainment, conform unor surse citate de site-ul TVLine.

Conform aceloraşi surse, noul serial va menţine "spiritul" seriei originale, iar Will Smith va fi producător executiv al proiectului, alături de partenerii săi de la Overbrook Entertainment, James Lassiter şi Caleeb Pinkett, şi de soţia sa, Jada Pinkett-Smith.

Nu a fost făcut public faptul dacă noua producţie va fi inspirată direct din povestea serialului "Prinţul din Bel Air" sau va fi o continuare a show-ului original, ale cărui şase sezoane au fost difuzate de televiziunea americană NBC, până în 1996.

Pe de altă parte, preşedintele NBC Entertainment, Robert Greenblatt, a declarat că reţeaua de televiziune pe care o conduce nu este implicată în noul proiect. Totuşi, acesta a adăugat: "Vom fi fericiţi să discutăm cu Will despre acest lucru".

Actorul şi cântăreţul Willard Christopher "Will" Smith, născut în 1968, a cunoscut succesul în lumea filmului odată cu serialul "Prinţul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air" (1990). Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul "Ali" (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal. Will Smith a jucat, de asemenea, în "Băieţi răi/ Bad Boys I şi II" (1995 şi 2003), în franciza "Bărbaţi în negru/ Men in Black", în "Ziua independenţei/ Independence Day", "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006) - alături de fiul său, Jaden Smith -, "Legenda vie/ I Am Legend" (2007), "Hancock" (2008) şi "Şapte suflete/ Seven Pounds" (2008). În filmul "1.000 post Terra/ After Earth", de M. Night Shyamalan, Will Smith a jucat din nou alături de fiul său, Jaden Smith. În acest an, actorul a jucat în pelicula "Focus", alături de Margot Robbie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici